Van itt olyan anyuka aki szülés közbe amikor nyomott véletlenül sugárba pisilt?
Pisiltem is, hánytam is, sőt, az aranyóra utáni zuhanyzásnál 3x ájultam el, nem bírtak felemelni. Egy beteghordót akartak hívni.
Méltóság, mikor az ember ázottan, izzadtan, véresen, pucéran fetrengve várja a fürdő padlóján, hogy összeszedjék? 😅 Mondtam is akkor ott fetrengve én, aki amúgy erős kontroll alatt tartottam magam szülés előtt mindig: "Hát ma alaposan kiléptem a komfortzónámból" 😅 Jól esett kimondani, így már feloldottam magamnak a helyzet kínos voltát.
Szerintem ezt a méltóság témát el kell engedni.
A kakit esetleg kivédheted otthoni beöntéssel (de lutri, hogy marad-e még bent vagy sem, plusz nekem iszonyat felgyorsította a fájásokat), de igazából ilyenkor minden ilyen ürítés normális.
Úgy fogsz ott kínlódni fájások közben, hogy nem fog ezen járni az agyad, hidd el, ha mégis, nem tudsz a szülésre összpontosítani.
Mit csinálsz, ha tolófájásnál feszeget a puki? Visszatartod? Nem fogod tudni. Mert azt sem tudod, hol feszít ott lent.
Nekem az utolsó 2 órában intenzíven olyan érzésem volt, mintha nagyvécéznem kéne, de a fájástól volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!