Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki szülés közbe amikor nyomott véletlenül sugárba pisilt?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 21:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
Hát ezt most nyilván nem lehet elképzelni, de a fájdalomtól olyan transzban leszel, hogy csak az fog érdekelni, hogy a következő percig éljél túl. Nőiesség? Méltóság? Hahaha. Amúgy meg annál nőiesebb dolgot, hogy kinyomsz magadból egy gyereket, nem is lehet elképzelni.
2023. ápr. 13. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Előtte én se hittem el, mert nagyon gátlásos vagyok, de engem se érdekelt volna semmi. A fájdalomtól beszűkült tudatállapotba kerülsz, befelé figyelsz, és túlélő üzemmódba kapcsolsz. Nem fog ott helyben zavarni, lehet észre se veszed, fel se fogod, maximum utólag ha visszagondolsz.
2023. ápr. 13. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
A szülőszobán megszokták, hogy mindenféle testnedvvel kapcsolatba kerülnek. A testvérem túl hamar jött ki a wc-ről a beöntés után, így egy adag a szoba közepére sikerült. A szülésznő egy szó nélkül feltörölte. Nálam az jelezte a kitolás kezdetét, hogy összepisiltem magam, de ha lett volna a beleimben bármi, valószínűleg kaki is jött volna. Kínos, de akkor szerintem egy nőnek kisebb gondja is nagyobb ennél.
2023. ápr. 14. 00:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Pisiltem is, hánytam is, sőt, az aranyóra utáni zuhanyzásnál 3x ájultam el, nem bírtak felemelni. Egy beteghordót akartak hívni.

Méltóság, mikor az ember ázottan, izzadtan, véresen, pucéran fetrengve várja a fürdő padlóján, hogy összeszedjék? 😅 Mondtam is akkor ott fetrengve én, aki amúgy erős kontroll alatt tartottam magam szülés előtt mindig: "Hát ma alaposan kiléptem a komfortzónámból" 😅 Jól esett kimondani, így már feloldottam magamnak a helyzet kínos voltát.

Szerintem ezt a méltóság témát el kell engedni.

A kakit esetleg kivédheted otthoni beöntéssel (de lutri, hogy marad-e még bent vagy sem, plusz nekem iszonyat felgyorsította a fájásokat), de igazából ilyenkor minden ilyen ürítés normális.

Úgy fogsz ott kínlódni fájások közben, hogy nem fog ezen járni az agyad, hidd el, ha mégis, nem tudsz a szülésre összpontosítani.

Mit csinálsz, ha tolófájásnál feszeget a puki? Visszatartod? Nem fogod tudni. Mert azt sem tudod, hol feszít ott lent.

Nekem az utolsó 2 órában intenzíven olyan érzésem volt, mintha nagyvécéznem kéne, de a fájástól volt.

2023. ápr. 14. 16:33
 15/15 Bogus20 ***** válasza:
Èn amikor már elég erős fájásaim voltak elmentem mèg gyorsan egyszer nagy WCre ès jól tettem, mert olyan hasmenésem volt,így végülis szerencsére jó helyen landolt, de el tudom képzelni hogy van akinek ez így közvetlenül a kitolás előtt nem jön össze,de ha teheted menj el WCre amíg engednek meg el bírsz menni.
2023. ápr. 17. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!