Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Negyedik gyerek után,aki...

Negyedik gyerek után,aki koraszülött lett,jelentkezhet szülés utáni depresszió?

Figyelt kérdés

Szülés után egy héttel kezdodott nalam..

Vannak fizikai tünetei?

#szülés #koraszülés #Szülés utani depresszio
2023. ápr. 2. 13:44
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

29 vagyok.

Mert csak te hiszed, hogy annyi oka volt, amennyi. Én sose jöttem rá, egyáltalán mi okozta, valószínűleg sok kisebb dolog, amik fel se tűntek. De az okok nélkül is le lehet győzni. Ezért mentem olyan pszichológushoz, aki megoldást adott a kezembe, és nem kezdett el 1 éves koromra visszamenőleg kielemezni.

2023. ápr. 2. 15:00
 32/48 anonim ***** válasza:
78%

Ki a facomnak szülted azt a 4 gyereket, hogy azt írod nem támogat senki hogy orvoshoz menj.

Én is depressziós lettem 2 évvel ezelőtt, el is engedtem a 2.gyereket. Eszembe nem jutna így szülni.

2023. ápr. 2. 15:04
 33/48 A kérdező kommentje:
Az oké de én úgy vállaltam a negyediket hogy még nem voltak ilyen problémáim. MÁR írtam hogy a szules utan jott ki nalam. Nem a gyerek vallalas elott
2023. ápr. 2. 15:06
 34/48 A kérdező kommentje:
Valoszinuleg en sem szulten volna tobbet ha elobb jelentkezik nalam ez az egesz .
2023. ápr. 2. 15:14
 35/48 A kérdező kommentje:
És valoban nem tamogat senki. Azt gondoljak rolam hogy en nem vagyok normalis mert biztos gond van az agyammal. Tegnap mar ez miatr sirtam
2023. ápr. 2. 15:15
 36/48 A kérdező kommentje:
Majdnem ra ment a hazassagom is ha nem szedtem volna ossze magamat egy kicsit .
2023. ápr. 2. 15:16
 37/48 A kérdező kommentje:
Talaltam online szakembert de o azt mondta hogy minimum egy ev a javulas es vissza ment a multamba amitol csak szarabbul lettem
2023. ápr. 2. 15:18
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Szüleid, férjed sem segítenek? Egy stabil alapon nyugvó párkapcsolatban a férj, akinek most szültél nem hagyna cserben.
2023. ápr. 2. 16:04
 39/48 anonim ***** válasza:
62%
Nekem volt szülés utáni depresszióm. Több, mint 1 év volt míg jobban lettem. De én nem tudtam akkor pszichiáterhez menni, pedig kellett volna. Ne pszichológushoz menj, hanem pszichiáterhez. A gyogyszertol pedig nem kell félni, ha álmos vagy tőle megbeszeled a dokival és kevesebbet szedsz. A koraszülött baba alapból lehet akkora stressz, hogy szorongásod legyen tőle. A szülés csak súlyosabbá teszi, a hormonlöket miatt.
2023. ápr. 2. 16:12
 40/48 A kérdező kommentje:
Mindenképp segitseget kell kernem mert ez igy nem elet.. nem tudom mennyire normalis a hirtelen ram törő halálfélelem? Ez kisero tunet lehet vagy valami mas gond van?
2023. ápr. 2. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!