32 hetes terhes vagyok, elég sok problémával! Félek, hogy idő előtt megcsászároznak! Mik az esélyei egy 32-33-34 hétre született babának?
nekem a 30. héten elkezdett szivárogni a magzatvíz, befeküdtettek a kórházba és a 32.hétig tudták húzni a császárt.
1 hónapig inkubátorban volt a baba, kicsit le van maradva a kortársaihoz képest, de amúgy minden rendben. ☺️
32-től felfelé azért már nem olyan rossz a helyzet. De persze erősen függ attól, hogy mi az ok.
Ha mondjuk súlyos IUGR, és a 32 hetes magzat amúgy csak 28-nak felel meg méretileg, akkor rosszabbak az esélyek. Attól is függ, hogy van-e idő tüdőérlelőt kapni pl., de gondolom nálad van, ha már most tudják, hogy necces a dolog.
34.héten császároztak toxemiaval felig levalt lepennyel
A lanyom leelgeztettek 1 napig masnap mehettem hozza, foghattam meg
3nap mar kint volt velem a szobamba
1hetet voltunk osszesen korhazban
A szopizas nehezen indult, maradt vissza egy tudobetegsege
Lemaradva nincs, sot minden sokkal elobb kezdett (sajnos vagy sem🤷🏻♀️)
Igazabol elso ranezesre nem mondja meg senki hogy koraszulott csak annyi.latszik, hogy joval kisebb a kortarsainal
2300grammal és 44centivel született
15hónapos 9320gramm és 75cm
nem kellett lélegeztetni, 2100 gramm volt a születési súlya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!