32hetes vagyok a 3dik babámmal, s ma elment a nyákdugóm. Ez normális?
Szerintem jobb, ha orvostól kérdezed meg.
Azért ez a szülés közeledtét jelzi, méhszáj tágulását.
Én bemennék a szülészetre. Ha beindulna a szülés, vissza tudják tartani. (Ha csak 1-2 napra is visszatartják úgy, hogy kapsz egy tüdőérlelőt, már nagyon nem mindegy az az 1-2 nap se)
Persze lehet ettől még hetek múlva indulna csak be de 32 hetesen azért nem érdemes otthon várakozni.
Nem hiszem, hogy túl jó dolog lenne.
Ha valóban nyákdugó volt, én a helyedben indulnék a kórházba, nehogy koraszülésed legyen!
Ne haragudj kérdező, de nem értelek!
A nyákdugónak nem volna szabad ennyi idős terhesen távoznia. És 2-3 héttel előbb szülni egy babát nem gond, ugyanis attól még nem koraszülött, de 8 héttel előbb szülni egy babát, nagyon is az és nagy baj lenne!
Kit érdekel, hogy mikor van időpontod az orvosodhoz, ha 32 hetesen távozott a nyákdugód?! Most komolyan nem vagy képes bemenni a kórházba és legalább megnézetni magad, hogy minden rendben van-e? És ha éjjel beindul a szülésed és nem lesz egészséges babád?
És ha nem bírod ki, na akkor mi lesz?
Viselkedj felelősségteljes anyaként és fordulj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!