Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 32hetes vagyok a 3dik babámmal...

32hetes vagyok a 3dik babámmal, s ma elment a nyákdugóm. Ez normális?

Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 19:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem normális és az sem, hogy keddig elücsörögnél...
2018. márc. 17. 21:10
 12/19 anonim ***** válasza:
95%

Barátnőmnek 36 hetesen ment el a nyákdugó egy délután.Be is ment a kórházba...este elfolyt a magzatvíz.

Te aztán felelősségteljes vagy!

Inkább menj be 100x tévesen mint 1x vaj legyen!

2018. márc. 17. 21:17
 13/19 anonim ***** válasza:
96%

Pont 32 hetesen egy hajszálon múlott, hogy megcsászározzanak, megkapta a 3 tüdőérlelőt is a fiam, én meg úgy éreztem, hogy ez csak egy rossz álom és csak úgy szortam magamra a kereszteket, hogy nehogy ilyen korán megszülessen, maradjon még bent. Te meg elment nyákdugóval keddig nyugodtan várnál? És ha beindul? :O

Remélem már orvosnál vagy.

2018. márc. 17. 21:42
 14/19 anonim ***** válasza:
97%

Én is nagyon remélem, hogy elmentél orvoshoz, ez nem játék, nem érsz rá ülni és tétlenül várakozni!!!

Aki nem élt még át koraszülést, nem volt soha a PIC részlegen, az elképzelni sem tudja azt a mérhetetlen fájdalmat, amit egy anya érez a koraszülött kisbabája inkubátoránál állva tehetetlenül.

2018. márc. 17. 22:07
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak elment orvoshoz, nem jelentkezik egy ideje. Meg csak nem várakozik így otthon. Kérdező, írj majd!
2018. márc. 17. 22:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben.
2018. márc. 18. 07:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Bár nekem csak 3 hét múlva született meg a babám a nyákdugó távozása után, de én akkor már 35 hetes voltam, nem 32. A másodiknál csak pár nap telt el a 2 esemény között. Nem árt elővigyázatosnak lenni ilyenkor.
2018. márc. 18. 07:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy vagytok?
2018. márc. 20. 11:28
 19/19 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Köszönöm mindenki aggodalmát de minden a legnagyobb rendben van, tegnap voltam dokihoz szépen zárt teljes hosszában a méhszáj. Van egy kis fertőzésem s azt mondta a doki lehet arról volt az a furcsa folyás. De egyébként Ő is azt mondta hogy inkább legközelebb menjek be, mert most hétvégén a front miatt amúgy is rekord szülések voltak.
2018. márc. 21. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!