Negyedik gyerek után,aki koraszülött lett,jelentkezhet szülés utáni depresszió?
Figyelt kérdés
Szülés után egy héttel kezdodott nalam..
Vannak fizikai tünetei?
2023. ápr. 2. 13:44
11/48 A kérdező kommentje:
Nem voltam panik beteg. Ez mind a szules utan kezdodott 1 hettel hogy panikrohamot kaptam.. es akkor kerultem korhazba. Januarba szultem es ra egy hetre lettem rosszul. Sok helyen olvastam hogy a szules utani depresszio panik rohamot is okozhat de ettol még nem vagyok panik beteg. Ez mind a szules utan kezdodott nalam
2023. ápr. 2. 14:04
12/48 A kérdező kommentje:
Igen van egy baratnom ő mindig meg hallgat o volt mar depresszios es neki mindent elmondhatok. Multkor ki sirtam magam neki es mar az is sokat segitett de rajta kivul senki nem tamogat . Azt hiszik hogy nem vagyok normalis . :(
2023. ápr. 2. 14:06
13/48 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy pszichológusra van szükséged.
14/48 anonim válasza:
Ez nem depresszió, hanem brutál szorongás és simán kiválthatta a koraszüléssel járó stressz. De a kezelése ugyanúgy szakembert kíván, orvos minél hamarabb.
15/48 A kérdező kommentje:
2 hónapig nem mentem el pedig sokkal durvabb tuneteim voltak.
Nem mulik el magatol?
2023. ápr. 2. 14:11
17/48 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Én nem szenvednék vele. Olyan ez mint a fogászati probléma, sokszor elmúlik magától, de azért jobb az, ha valaki segít...
18/48 A kérdező kommentje:
Ha folyamatosan iszok nyugtató teát az segíthet? Inkább mint a frontin .. az teljesen elkábítana
A tuneteim mar enyhulnek ahhoz kepest amilyen rosszul voltam.
2023. ápr. 2. 14:18
19/48 A kérdező kommentje:
A pszchiológus miben tudna segiteni ?
2023. ápr. 2. 14:19
20/48 anonim válasza:
Jézusom... nem, a citromfű tea nem fogja megoldani a problémát. Senki nem említett frontint, a pszichológusról fogalmad sincs, azt hiszed depresszióra nyugtató kell... abszolút nem vagy képben de hangoztatod hogy neked nem nem nem kell segítség. Akkor idd a teádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!