Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Negyedik gyerek után,aki...

Negyedik gyerek után,aki koraszülött lett,jelentkezhet szülés utáni depresszió?

Figyelt kérdés

Szülés után egy héttel kezdodott nalam..

Vannak fizikai tünetei?

#szülés #koraszülés #Szülés utani depresszio
2023. ápr. 2. 13:44
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Gyors szívdobogást is tud okozni?
2023. ápr. 2. 14:21
 22/48 A kérdező kommentje:
Senki nem tamogat abban hogy szakemberhez menjek.. nagyon szar a helyzetem
2023. ápr. 2. 14:22
 23/48 anonim ***** válasza:
100%
Négy gyereket vállalni erre remek ötlet volt.
2023. ápr. 2. 14:22
 24/48 A kérdező kommentje:
Miert problema hogy negy gyereket vallaltam? Elotte semmi bajom nem volt..
2023. ápr. 2. 14:24
 25/48 A kérdező kommentje:
Ha nem javul a helyzet akkor fel keresek egy szakembert de a korhazba se foglalkoztak velem . Adtak egy nyugtatot es ezzel el volt intezve minden
2023. ápr. 2. 14:25
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kéne pszichológus vagy pszichiáter. Utóbbi fog gyógyszert adni, ha szükséges. Igen, frontint is ha úgy ítélik meg, mert az akut panikroham oldására más nem jó. A panikroham alap terápiája pszichoterápia és mellé antidepresszáns, ami NEM nyugtató.
2023. ápr. 2. 14:35
 27/48 A kérdező kommentje:

Mindenkepp el fogok menni mert egyedul en ezt nem tudom megoldani.

Okozhat ez az egesz szivdobogas erzest is?

2023. ápr. 2. 14:37
 28/48 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 2. 14:40
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

Nekem terhesség előtt voltak pánikrohamaim. Szívroham szerű tünetekkel. A lelki okok kihatnak a szervezetre, és testi tünetek jelennek meg.

Fél évig halogattam a segítségkérést. Aztán elmentem pszichológushoz. Autoning tréning nevezetű módszert tanított meg, 11 hét alatt teljesen kihozott belőle, de már 3 hét alatt rengeteget javultam, azóta se volt rohamom, pedig eltelt 5 év.

2023. ápr. 2. 14:44
 30/48 A kérdező kommentje:
Értem.. akkor nem lesz mas valasztasom. De nekem a lelki gondok mar meg oldodtak akkor miert nem mullanak a tunetek? Eloszor tortent a csaladban egy halal eset utana koraszulott lett a gyerek de en ezeken mar tul vagyok. Akkor nem kene a tuneteknek is mar elmullani?
2023. ápr. 2. 14:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!