Ez hogy megy ilyenkor? Előre is bocsánat a hülye kérdésért.
Figyelt kérdés
Amikor egy kisbaba megszületik akkor egyből szólni kell a védőnőnek illetve a gyerek orvosnak?2023. márc. 31. 09:38
11/14 anonim válasza:
Nekünk is nekem kellett szólni. A kórházban gyorsan felhívtam őket, mindketten adtak is időpontot az első találkozásra. A kórházban bőven volt is időm erre, ajánlom, hogy onnan hívd fel, otthon már sokkal kevésbé hiányzik még ez is a to do list-re.
12/14 anonim válasza:
Felhívtam a védőnőt a kórházból, ezt kérte az utolsó találkozásunk alkalmával. Azt mondta értesítik, de sokszor csak hetekkel később. A gyerekorvosnak már ő szólt elvileg, vele nem volt dolgom.
13/14 anonim válasza:
SMS-t írtam a védőnőnek. A gyerekorvost értesítette a kórház, de azért én is szóltam neki.
14/14 anonim válasza:
Nálunk szóltak minden esetben, pedig 3.szor meg csak nem is abban a városban szülten ahol élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!