Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megéreztétek előre a szülést? ...

Megéreztétek előre a szülést? Hogy korábban fog jönni a baba?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok és biztos vagyok benne hogy nem fogom kihúzni a 40. hétig, bármit csinálok, azonnal keményedik a hasam, és van egy ilyen belső megérzésem is
2023. febr. 24. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Engem már a 35. héten befektettek a kórházba veszélyeztetett terhesség miatt. De semmi jel nem utalt rá, hogy előbb érkezne, naponta volt nst, és az se mutatott fájást, méhszáj sem kezdett nyílni. Gondoltam magamban, hogy még hetekig ott leszek (a szomszéd szobában volt egy 41.hetet betöltött kismama is). Még az aznapi nst sem jelzett semmit, délután a semmiből elfolyt a magzatvíz 39+3 napon. Estére meg is született a babám.
2023. febr. 24. 22:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Igen, meg, de már nem emlékszem hogy pontosan mikortól "tudtam", de a munkatársaim is emlegetik, hogy "milyen fura volt, hogy így megjósoltam". 32. hétig dolgoztam, óriási terhem volt, mindenki ikreknek nézte. Anyukám 38. hétre szült, ezért volt egy ilyen érzésem hogy én se húzom sokáig. Jóslóim a 30. héttől már nagyon durvák voltak, ezért mentem végül táppénzre.

38+4-en magzatvíz elfolyással be is indult.

Másodiknál többször voltam fals riasztás miatt kórházban, korán nyílt a méhszáj, innen "tudtam", hogy tuti nem húzom addig sem.

38+0-n szültem.

2023. febr. 25. 07:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem megéreztem, hanem kikönyörögtem a kisfiamat a 38.hétre.

Kedd este ültem a kanapén és bökdöstem a hasamat ahol a lába volt, hogy legyen oly kedves kifáradni onnan, mert kissé már elegem volt a sok rossz dologból, szenvedésből amivel a terhességem járt.

Szerda hajnalban, a 38.hét 0.napjára elment a nyákdugóm, elkezdődtek a fájások, és csütörtök hajnalra megszületett a kisfiam.

2023. febr. 25. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én aznap este megfürdöttem, hajat mostam, szépen beszárítottam, leborotválkoztam, körmeimet levágtam. Szépen befontam a hajam, szép új pizsit vettem fel, és amikor lefeküdtem aludni, szinte azonnal elfolyt a vizem. Szerintem valami ösztönszerű készülődés volt így utólag.
2023. febr. 26. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!