Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megéreztétek előre a szülést? ...

Megéreztétek előre a szülést? Hogy korábban fog jönni a baba?

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok és biztos vagyok benne hogy nem fogom kihúzni a 40. hétig, bármit csinálok, azonnal keményedik a hasam, és van egy ilyen belső megérzésem is
2023. febr. 24. 18:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Én is biztos voltam benne mindkettővel, hogy korábban fognak jönni de nem nyert, 39+4 illetve 40 hetesen indult be a szülés.

Második terhességem alatt 27 hetes kortól voltak jóslófájásaim, ezért gondoltam ezt még az első szülés idejének ellenére is.

2023. febr. 24. 18:42
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
36 hetesen elkezdett elmenni a nyákdugó, 37+0-n már úgy vártam, hogy na, ma szülünk. :D 38+9 már meg voltam kergülve, hogy sosem fog kijönni, de szerencsére másnap kibújt. Így is kb olyan érzésem volt, mintha 42 hétig hordtam volna.
2023. febr. 24. 18:47
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Nem.

Még a kertben pakolásztam stb aznap. Este zuhany, meséltem egy mesét a lányomnak, lefeküdtem, behelyezkedtem.

Pukk, elfolyt a víz (35 hétre)

2023. febr. 24. 18:56
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem.
2023. febr. 24. 19:00
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem, sőt, mivel az elsőt indították, gondoltam a második sem jön hamarabb és lesz 2 hetem fetrengeni, mert csak az utolsó 2 héten nem dolgoztam már, erre viccen kívül az utolsó munkanapom utáni este beindult a szülés és éjjel meg is született a babánk a 38. héten :D
2023. febr. 24. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

2x szültem. Egyiknél sem éreztem meg.

Pontosabban a fiammal egy sima nst-re mentem, onnan vittek szülőszobára rossz érték miatt. Menet kózbe el is folyt a magzatvíz. Pedig aznap akartam még eltenni 15kg barackot 😅 (39+4)

Lányommal a 32.héttől ugy voltam, hogy tuti holnap megszülök. Ezt hajtogattam 8 hétig. Mindenem fájt, keményedtem. 36hetesen a nyákdugó ks elment, beilleszkedett. Pokol volt az utolsó 4 hét. Aztán napra pintosan megszületett

2023. febr. 24. 19:56
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Nyáron (10+2-nél) volt egy olyan álmom, hogy 21 nappal a kiírt előtt fogok szülni. (Fel is írtam telefonon a jegyzetek közé) De még a teherbeesésem előtt is biztos voltam benne, hogy nem fogom kihúzni a 40. hétig.

Aztán 23 nappal a kiírt előtt éjjel 10-kor elfolyt a magzatvizem, és másnap délután negyed négykor megszületett a kisfiam.

Azon a hétvégén (24.-23. nap) még kitaláltam, hogy nem jó a gyerekszoba úgy, ahogy van, rendezzük át, stb. aztán kibontottam a matracot, másnap felhúztam a huzatot stb. Aztán amikor kész lett minden, közöltem a férjemmel, hogy na, most már jöhet a baba.

2023. febr. 24. 20:02
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

33 héten át izgultam, hogy jaj biztos valami baj lesz, koraszülött lesz. Akkor valahogy megnyugodtam, még mindig teljesen zárt volt a méhszáj. Erre következő héten magzatvíz folyás miatt kórház, 35+0-n megszületett.

De úgy is fogant, hogy "á most biztos nem sikerült, semmi tünetem nincs" aztán egy hét késésnél teszteltem mégis.

Nem túl megbízhatók a megérzéseim.

2023. febr. 24. 20:21
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem. 5 órája szivárgott a magzatvíz mikor elindultam a kórházba, de biztos voltam benne, hogy haza fognak küldeni, mert még tuti nem szülők... (pedig már csak 5 óra volt hátra és a kezemben volt)
2023. febr. 24. 20:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább csak utólag magyarázom bele, de aznap olyan fura nap volt, nem volt komfortos. Iszonyú szél is volt. Este le is feküdtem hamar, mert nem voltam olyan jól, aztán éjjel egy fájásra keltem és elfolyt a magzatvíz a 36. héten. Mivel még lett volna időnk, így erre nem gondoltam akkor konkrétan.
2023. febr. 24. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!