Derék és hátfájás császármetszés után. Lehet összefüggés ?
A heged is okozhatja.
A hegszövet letapadása több problémát tud csinálni, mint azt gondolnád.
Nekem is fájt a derekam császár után (nem a szúrás helye, attól sokkal lejjebb), elmentem gyógytornászhoz hegkezelésre, és néhány alkalom után minden panaszom elmúlt.
Egy jó masszázzsal/nyújtással kezdenék, simán lehet, hogy “csak” beállt a derekad a terhességtől, ahogy más volt az izomterhelése. Esetleg a gyógytornát is érdemes lehet próbálni.
#1 A te tüneted azonos az én “csendes reflux” tünetemmel. Ha visszajön gyomortükrözést érdemes lehet csináltatni, én is szívinfarktusra gyanakodtam.
Császárvonal applikáció, csaszárvonal Facebook oldal, hegkezelés, hegkezelésben jártas gyógytornász, összenövés.
Ezek kulcsfogalmak császár után, az összenövések okoznak ilyen problémát. Műtét után akár évekkel is kezelhető, és foglalkozást igényel. Sürgősen nézzél utána ezeknek, olvasgass sokat és le fogsz döbbenni, mennyi mindent tud okozni az összenövés és maga a császár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!