Bemenjünk a kórházba, vagy sem?
Első várandósságom, olvasni sok mindent olvastam, de tapasztalni kicsit más.
Ma vagyok a 38.hét első napján, hajnalban nagyon erős menstruációs görcsökre ébredtem, majd elmentem wc-re és a papíron ott virított a nyákdugó egy jó nagy része.
A görcs nem múlt el, hiába fordultam egyik oldalamról a másikra.
Most reggel bebújtam egy kád vízbe, de ott is éreztem az összehúzódásokat.
A gyerkőc néha néha moccan egy határozotatt, vagy belém nyomja a tappancsát.
A fájások hossza változó, hol több mint 30 mp hol kevesebb.
Ma reggel mennem kell terhesgondozásra, meg nst-re, kivárjak addig, vagy ezek mögött már inkább vajúdás van, mintsem sima jóslók?
Lejegyzeteltem a fájások gyakoriságát, mivel úgysem tudtam aludni :)
3:13
3:17
3:23
3:28
3:32
3:38
3:46
3:58
4:08
Itt kicsit bealudtam
5:38
5:44
5:46
5:49
5:53
5:56
5:59
6:03
6:06
6:12
6:27
6:31
6:35
Fürdés alatt/után
6:45
6:49
6:54
6:58
7:04
Aranyos vagy 10-es, de nem kaptam :)
Az nst szépen mutatta a fájásokat, de nem zavartak el a kórházba. Mondták, hogy ha erősödnek vagy ha a magzatvíz elfolyik akkor azonnal, de amíg ezek nincsenek maradhatok otthon.
Igy volt a baratnom is, aztan a 42. het vegen meg is lett a baba 😆
A nyakdugo ujratermelodik, az nem jelent semmit.
Ma hajnal 3 óra 10-kor megérkezett :)
Végül mégis bejöttünk a kórházba délután, de nem voltak elég erősek a fájások, és alig volt nyitva a méhszáj. Úgy döntöttem haza megyek, otthon jobb szenvedni.
Otthon aztán szenvedtem is elég rendesen.
Este 10 után pár perccel bejöttünk 3 perces fájásokkal, 3 centire nyitva voltam, 10:50-kor burkot repesztettek, onnan indult az igazi buli 3:10-ig :)
Nem, sajnos nagyon megszenvedtem vele. Nehezen tágultam, lassan is jött, a köldökzsinor is rövid volt és borzasztóan fájt.
De megvan a gyerkőc, jól van, tulajdonképpen én is, az aranyér fájdogál, de ennyi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!