Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Választhattam volna császárt?...

Választhattam volna császárt? Vagy nem?

Figyelt kérdés
Decemberben szültem,8 éve volt császárom,a vègén mikor naponta jártam ctg,Nst,egy fiatal doki kiértékelésnél kérdezte szülést szeretnék? Ezen meglepődtem,mert úgy tudtam nem lehet választani,és mivel már rég volt a császár,sima szülésre kellett készülni.mondtam is,hogy úgy tudtam nem lehet választani,de nekem mindegy melyik. Azt mondta készüljek mind a kettőre. Amikor szülni mentem( elindult) szerintem pont ugyanez volt,és a többi orvosnak felvetette a császár lehetőségęt,de a másik 4 nem találta elégnek az indokait. Nem fizetős sima sztk- san jártam,csak nem értettem miért ragaszkodik valaki császárhoz? Valami előnye származik belőle? ( Nem vagyok ellene) tehát lehetett volna választanom? Vagy csak magándokinál? És az igaz,hogy pszichológustól kell szerezni papírt ,hogy traumatikus szülés indokaként császárt kérek,így sima ügyeletes doki is császároznak és nem kell fizetőshöz magándokihoz menni?
2023. jan. 31. 18:51
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Beindult magától otthon de másnap már 41 hetes lettem volna. Ezt se értettem meddig várnak még. De akkor így ha most sima szülésem volt,akkor következőre már nem engednek császárt?
2023. jan. 31. 22:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha indokolt akkor császár
2023. jan. 31. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha volt császárod jogod van másodszor is kérni,akkor már papír sem kell.
2023. jan. 31. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Elvileg az egészséges terhesség 42 hét :)
2023. febr. 1. 08:23
 15/15 anonim ***** válasza:

4-es, respect!

Én ezt a szemléletet hiányolom a sok szélsőség mellett. Nem tudom, hol dolgozol, de több ilyen kórház kéne.

2023. febr. 1. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!