Létezik olyan, hogy elfolyik a magzatvíz és nincsenek fájások egyáltalán?
Most este zuhanyzás közben valami folyt 😄
Vizelési ingert éreztem előtte, viszont se pisi színe, se szaga nem volt. Végigcsorgott a lábamon, a vizelési inger elmúlt és ennyi.
Máskor is pisiltem már zuhanyzás közben, de az esetek 80-90%-ában ugye érezni a pisiszagot, illetve a hasam is befeszült utána, ami most nem.
Lehet, hogy ez magzatvíz volt?
Létezik, hogy utána nem jön fájás sem meg semmi?
Vagy magzatvíz elfolyás után mit éreztetek? Mennyi idő múlva? A baba mozgékonyabb volt, fájt a hasatok vagy ilyesmi?
Nekem semmilyen fajásom nem volt, az nst sem mutatta ki még 16 óraval az erősebb magzatvíz szivárgás után sem.
Ha nincs semmilyen tagulásos vérzés vagy további szivárgás akkor nem hiszem hogy a magzatvíz volt. Ha meg teljesen elfolyna, az nem csak csorgás lenne a lábadon, hanem komolyabb pocsolya alattad.
Nekem múlthéten vasárnap este folyt el a magzatvíz. Éreztem, hogy valami nem oké, felpattantam az ágyból és elöntött..
Mivel még csak 36+4 napos voltam nem számítottunk rá, hogy ilyen hamar indul a buli.. Vettem fel tiszta alsót, tettem be óriás betétet, és próbáltam lenyugodni, meg összegereblyézni még azt a pár dolgot amit nem tettem be a táskákba..
Közben folyamatosan csordogált a magzatvíz. Aztán 23:20 körül elindultunk a kórházba, de akkor még nem voltak rendszeresek a fájások, majd mire odaértünk 10 percesek lettek, felvették az adatokat, aláírogattuk a papírokat, és már 5 percesek lettek belőle. Azt hittem, hogyha ilyen ütemben gyorsulnak a dolgok, akkor hamar baba lesz belőle.. Hát nem! :D
Reggel 8-kor kaptam epidurálist, mert már teljesen készen voltam, majd 13:00-kor kötöttek oxitocint, és végül negyed négykor született meg a fiam…
Utolsó vagyok!
Az viszont lemaradt, hogy közben lement nekem is két adag antibiotikumos infúzió a fertőzésveszély miatt.
Végül valószínűleg vizelet volt😄
Azóta se szivárgott meg semmi, a babával is minden rendben, nst is jó.
Annyira idegőrlő, hogy azt se tudja az ember, mit kell érezni, mik azok a fájások, amikre azt mondod fixen, hogy “na igen, ez az”.
Hidd el, ha ott lesz az idő.. tudni fogod!
Nekem is mindenki ezzel jött, de nem hittem el.
Ha a magzatvíz elfolyással indul a buli, akkor egyértelmű lesz, hiszen csak folyik/ömlik, nem tudod visszatartani, és én pl. megszagoltam, édeskés illata volt..
Ha fájás:
Jósló - zuhanyra elmúlik
Rendes - zuhanyra rendszereződik, erősödhet is akár.
Kicsi tágulási vérzés is előfordulhat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!