Létezik olyan, hogy elfolyik a magzatvíz és nincsenek fájások egyáltalán?
Most este zuhanyzás közben valami folyt 😄
Vizelési ingert éreztem előtte, viszont se pisi színe, se szaga nem volt. Végigcsorgott a lábamon, a vizelési inger elmúlt és ennyi.
Máskor is pisiltem már zuhanyzás közben, de az esetek 80-90%-ában ugye érezni a pisiszagot, illetve a hasam is befeszült utána, ami most nem.
Lehet, hogy ez magzatvíz volt?
Létezik, hogy utána nem jön fájás sem meg semmi?
Vagy magzatvíz elfolyás után mit éreztetek? Mennyi idő múlva? A baba mozgékonyabb volt, fájt a hasatok vagy ilyesmi?
Kedden lesz NST ismét, azt megvárjam, ha addig nem indul be semmi? Vagy reggel vegyek a dm-ben ilyen magzatvizes betétet, hátha szivárog még minimális valami, amiből rájövök a válaszra?
A hét közepén NST-n se volt fájás, a méhszáj is 3000 volt.
38. hétben vagyok
A szivárgó magzatvíz nem folyik végig a lábadon, szó szerint csak szivárog, a bugyin hagy egy kis foltot.
Ha a magzatvíz elfolyt, akkor irány a kórház, hisz a baba nem lesz el napokig magzatvíz nélkül.
Egyébként meg a pisinek sincs mindig erős szaga, pláne ha sok vizet ittál.
Akár 24 óra is eltelhet, mielőtt megjelennek a fájások, különösen ha csak szivárog, mivel a magzatvíz még folyamatosan termelődik belül.
Legjobb, ha most lefekszel aludni (egy betéttel), hogy kipihent legyél a szülésre. Az rengeteget számít abban, hogy könnyebb legyen a szülés.
Nekem este elfolyt a magzatvíz, hasonló módon mint ahogy te leírtad. De nem volt mellé semmilyen fájdalom. Rá 2-3 óra múlva kezdődtek a fájások csak.
Szerintem is irány a kórház, a babának nem jó magzatvíz nélkül!
Oxi előtt maximum 12 órát várhatnak, ha tényleg elfolyt a magzatvíz.
Holnap reggel beugranék a kórházba, hogy nézzenek rá. Nem várnék keddig.
Minél hamarabb menj orvoshoz. Ha tényleg magzatvíz, nem kell, hogy fájás kísérje.
Lehet, hogy vaklárma, de inkább nézzenek rád.
Ha szivárog akkor még fog csurogni.
Nekem konkrétan kiöntött mint a vezúv, tetejében az ágyban. De nem kell miatta rohanni a kórházba, én du 5-kor mentem be. Másnap 9-kor indítottak, mert fájásaim a kanyarba sem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!