Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magyarországon minden kórházba...

Magyarországon minden kórházban van ún. aranyóra?

Figyelt kérdés
2023. jan. 19. 08:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%

A legtöbb helyen sajnos nincs. Van ahol fürdetés utàn kapja vissza az anya a gyereket, ez nem szàmìt aranyórànak, ès mègis annak hazudjàk.

Csak akkor aranyòra, ha nem bolygatjàk a gyereket. Nincs nyàkleszìvàs, szembecseppentès, fürdetès. Jó Apgart meg lehet àllapìtani mèrès nèlkül, rossznàl meg a javìtàsàra amùgy is be kell avatkozni. Súly- ès hosszmèrès ràèr pàr òràt.

Ezt nem sikerül a legtöbb Magyar kòrhàzban felfogniuk.

2023. jan. 19. 10:31
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

3 héten belül szülök. Papíron van, gyakorlatban nincs Szombathelyen.😢

Védőnőm is megerősített ebben.

2023. jan. 19. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Itt debrecenben van, kerdeztek is,hogy szeretnenk e igénybe venni.

Februar vegen jon a pici😊

2023. jan. 19. 11:30
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Győrben van, de előtte lefürdetik.
2023. jan. 19. 11:52
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
Ha lefürdetik először az màr nem aranyòra. Ritka Magyarorszàgon az olyan kòrhàz, ahol tènyleg van aranyóra.
2023. jan. 19. 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Siófokon van! Júliusban szültem, ahogy megszületett, már rakták is rám, és csak 1 óra múlva vitték fürdeni meg méregetni. Utána is visszakaptam még megint kb 1 órára, mielőtt átvittek volna az osztályra.
2023. jan. 19. 13:18
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Maradandó lelki sérüléseket szenvedtem, mert amikor születtem, akkor még nem volt aranyóra, hanem elvittek megfürdetni, kiszedték a testnyílásaimból a dzsuvát, lemértek, megvizsgáltak. Sosem bocsájtom meg nekik. Anyámmal azóta nem beszéltünk.

(Na, ironia off)

2023. jan. 19. 14:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Két kórházban szültem a két gyerekem, papíron mindegyikben van, gyakorlatilag pedig egyikben sem volt.
2023. jan. 20. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!