Császármetszés után volt aranyórátok?
Sajnos hirtelen került sor a műtétre
Természetes szülésnek indult.
Aranyórát nem kaptuk meg
Azt érzem örökre nyomot hagy bennem
Mikor szültél?
Hidd el, egyikőtökben sem fog nyomot hagyni. Azért érzel most így mert nem így képzelted el a szülést, de később rá fogsz jönni, hogy lehetett volna sokkal rosszabb is ennél.
Nekem sem volt. 8 órat voltam őrzőben,ott kb.3-szor 15 percre behozták de fogni se tudtam igazán meg ugye a fejemet se emelhettem meg az elsőnél úgy remegtem az ida miatt,hogy azt hittem elejtem a gyereket..
Mikor szobára vittek akkor már velem lehetett,akkor pótoltuk,ugyanis ha letettem sírt. Szóval kb.állandóan rajtam volt. Itthon meg első naptól fogva velem alszik,16 hónapos.
Így nem érzem az aranyóra hiányát és nem kötődik kevésbé. Neked most rossz,de hidd el,bepótoljátok,lessz rá idő bőven.
Sem a program császár után, se a sürgősségi után nem volt.
Bennem ez nem hagyott nyomot. A lányom 6 éves imádjuk egymást.
Az ikrek napokig inkubátorban voltak, szóval volt min izgulnom. Hát az aranyórát pont letojtam. Örültem h egészségesek, csak kis súlyúak
Az első sürgősségi császár volt, elaltattak, ezért nem volt aranyóra, mert én aznap még kába voltak. A babámat is csak 10 percre hozták oda, miután kicsit észhez tértem.
Semmi nyomot nem hagyott bennem, ugyan úgy imádom a lányomat.
A második program császár volt. Miután kiemelték a babát, oda adták a férjemnek, ameddig engem össze varrtak. Aztán betoltak a szobámba, bejött a férjem is, majd behozták a babát is és kb 2 órát együtt voltunk.
Azért éled meg rosszul, mert máshogy képzelted. Nyugi, nem fog bennetek nyomot hagyni. Persze szép dolog az anyarnyóra meg minden, de hidd el nem akkora tragédia ha kimarad.
Nekem volt részem mindkettőben, az elsőnél eszmbe sem jutott, örültem, hogy mindketten élünk és egészséges a babám!!!
Nem volt. Le voltam kékülve órákig az oxigénhiánytól, valamint remegtem, mint a nyárfalevél.
Még amikor órák múlva behozták megmutatni a lányom, akkor se tudtam megfogni.
Programozott császárom volt a fiammal, nem volt arany óra.
'Normális' körülmények között nem tudom lett-e volna rá esély, de (sajnos) a covid kellős közepén szültem, így kb semmire sem volt lehetőségem/lehetőségünk.
Most várom a lányunkat, úgy néz ki megint csak ebbe a hülye vírusos helyzetben fogok szülni, úgyhogy nem várok mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!