Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után volt...

Császármetszés után volt aranyórátok?

Figyelt kérdés

Sajnos hirtelen került sor a műtétre

Természetes szülésnek indult.

Aranyórát nem kaptuk meg

Azt érzem örökre nyomot hagy bennem

2021. dec. 21. 09:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

Elhiszem, hogy másképp képzelted, de hidd el, semmilyen kihatással nem lesz ez a kapcsolatotokra.

Én anno délben születtem és este 6-ig meg sem kapott anyukám. Majd egy héten át csak szoptatni vittek három óránként. Így generációk nőttek fel, mert akkor még ez volt a protokoll. Nem lettünk lelki sérültek és nem sérült anyánkkal a kapcsolat. Vagyis, aki sérült, az nem emiatt. Nekem pl. nagyon jó a kapcsolatom anyukámmal és normálisan feljődtem.

2021. dec. 21. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
3 gyerekem van, egyikkel se volt aranyóra, pedig csak 2 lett császár, hidd el, semmi hátrányunk nem származott belőle egyikünknek sem.
2021. dec. 21. 13:51
 13/15 anonim ***** válasza:
14%

fúú, az a csúnyamocskos császár, hogy volt képük megmenteni benneteket,mert így nem lett aranyóra...

örülj neki cseszd meg, hogy rendben vagytok...

2021. dec. 21. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem volt. Sima szülésnek indult de császár lett a vége. De amikor a doktornő kiemelte, az arcomhoz rakta, ami nagyon jól esett. Mivel moccanni sem bírtam, remegtem műtét után órákkal is, ezért így nem is baj, hogy nem volt aranyóra. Reggel felhozták, akkor együtt lehettem vele, ami nagyon jó érzés volt, de kegyetlen volt ülni. Utana már végig velem volt, bár első éjszaka betoltam a megorzobe, mert a sebembe rettenetesen nyilalt bele, második és harmadik nap végig együtt voltunk éjszaka is. Nagyon anyás, szoval nem érzem az aranyóra hiányát, de nem volt probléma hogy műtét után pihenhettem, mert jól esett. Hidd el, lesz idő bepótolni, elhiszem hogy most rosszul esik, de hidd el jó kezekben van.
2021. dec. 23. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:
38%
Nem volt. Nekem, nekunk hisnyzott, hianyzik. De mar csak a szulinapja elott jon vissza az erzes es zokogok emiatt (is). Ket eves.
2022. jan. 2. 04:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!