Aki éjszaka szült, annál mi következett az aranyóra után?
Pl ha valaki este 10-kor szül, akkor a 2 órás aranyóra után átmegy a szobájába, a babát pedig leadja/elviszik? Vagy választhatja azt is, hogy vele marad a baba?
Nem rooming-in kórházra gondolok.
Akinek van már tapasztalata ebben, mit gondoltok, melyik a jobb? Babázni vagy pihenni az első éjjel?
Nem ejjel szultem ugyan, de az aranyora utan 2 orahosszara elvittek, hogy szusszanjak, aztan jottek megneztek, hogy vagyok, el kellett mennem pisilni, rendbe rakni magam, atoltozni stb, utana hoztak.
Ennyi ido ugy gondolom kell azert. Bar aludni en se tudtam, de jol esett kicsit fejben, fizikalig megpihenni. De ha mindenkepp ragaszkodsz hozza, hogy melletted legyen rogton szerintem eroszakkal nem viszik el. Hacsak nem kell vizsgalatot csinalni
Éjjel 2kor szültem.
4ig hármasban voltunk apával, 2órat kaptunk aranyórábak, mert nem volt szükség arra a szülőszobára.
4kor apa hazament, babát elvitték. Én 6ig aludtam egyet a szülőágyon.
6kor jöttek, segitettek zuhanyozni, majd atvittek osztályra.
8ig ismét aludtam egyet, akkor hozták a fiamat. Onnan végig belem volt.
(Lányomat reggel 9kor szültem, de éjjel nem aludtam, mert mar vajudtam. Őt 10kor vittek fürdeni, engem akkor osztalyra. 11kor kaptam meg)
Nekem mind a kettő így volt jó.
Oaztalyra kitesznek, ott kb esélytelen hogy pihenj.
Én tulajdonképpen nem éjjel szültem, hanem este, de most azt mondom, jobb babázni, esetleg némi pihenővel.
Nálunk room-in rendszer van, miután letelt az aranyóra és a férjem hazament, ott hagyták még kb. 1-1, 5 órát a karjaimban a babát, ilyenkor még a figyelőben voltam. Aztán jött a szülésznő, hogy segít lefürödni, de mivel nem tudtam felállni, szédültem, rosszul voltam, végül elvitték a babát és hagytak aludni kb. 3 órát.
Mire felkeltem, már jól voltam, levittek egy 2 ágyas szobába, és félóra múlva hozták a kicsit, de már én indultam volna érte, ha nem hozzák. :D Mert egyébként itt az anyánál szokták hagyni, tőlem azért vették el, mert tényleg rosszul voltam.
Istenem, hozták és sírt, rám vágyott, cicizni akart, el se tudom képzelni, hogy ott hagytam volna reggelig egyedül :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!