Mit csináltál az aranyórát követő órákban?
Akkor még nem volt velem a baba, én betoltam 25ezer kalóriányi szénhidrátot 😅 meg 2 l vizet.
Aludni nem tudtam, mindjuk fél 3kor kerültem át az osztályra.
6,7 felé hozták a babát.
Császároztak este 7kor
Hajnal 2ig feküdtem az örzőben, majd amikor fel kellett állnom elkisertek zuhanyozni.
Aztán át kísértek a szobába , a kisfiam csak reggel 7kor hozták be hozzám.
Nagyon fáradt voltam, aludni próbáltam,de az élmény és adrenalin miatt nem ment
Úgyhogy csak feküdtem és próbáltam pihenni , aludni.
Reggel 7kor hozták a kisfiam aki aludt akkor kB 11 ig
Úgyhogy csak feküdtem és néztem őt, nyomkodtam a telefonom. És mivel ekkor még szinte egesznap aludt, a nap többi részében is csak feküdtem, telefonoztam, ettem
A kisfiam reggel 9-kor született meg, 11 körül kerültem a kórterembe. Férjem segített elhelyezni a táskáimat, majd hazaküldték. Még tettem-vettem, kipakoltam. A kisfiam velem volt a kis zsúrkocsi szerű ágyában. Gondoltam, lefekszem aludni, de minden apró nyöszörgésére összerándultam, ezért inkább csináltam róla néhány fotót és (a férjem után) én is jeleztem a rokonoknak, hogy jól vagyunk. Utána már jött is az ebéd.
A kislányom hajnali 2.45-kor született, covid miatt nem volt velem a férjem. A szülésznő kisért a szobámba 4 körül, segített kipakolni. A kislányomat az ágyamba fektettem és úgy sikerült aludnom egy órát. Aztán jöttek a reggeli vizit miatt, de szorítottam a szemem, nem zargattak különösebben, csak lázat mértek. Megszoptattam a kicsit, aztán aludtam tovább. (Ezt mellesleg szívből ajánlom, hogy a kórházban napszaktól függetlenül próbálj meg aludni, amikor csak tudsz. Egészen kipihenten mentem haza, mert látogatókat sem fogadhattunk abban az időszakban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!