Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csináltál az aranyórát...

Mit csináltál az aranyórát követő órákban?

Figyelt kérdés
Tehát amikor átkerültél a gyermekágyas osztályra. Mit csináltál utána? Veled maradt a baba? Hány óra volt ekkor?
2022. júl. 27. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Akkor még nem volt velem a baba, én betoltam 25ezer kalóriányi szénhidrátot 😅 meg 2 l vizet.

Aludni nem tudtam, mindjuk fél 3kor kerültem át az osztályra.

6,7 felé hozták a babát.

2022. júl. 27. 22:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Császároztak este 7kor

Hajnal 2ig feküdtem az örzőben, majd amikor fel kellett állnom elkisertek zuhanyozni.

Aztán át kísértek a szobába , a kisfiam csak reggel 7kor hozták be hozzám.

Nagyon fáradt voltam, aludni próbáltam,de az élmény és adrenalin miatt nem ment

Úgyhogy csak feküdtem és próbáltam pihenni , aludni.

Reggel 7kor hozták a kisfiam aki aludt akkor kB 11 ig

Úgyhogy csak feküdtem és néztem őt, nyomkodtam a telefonom. És mivel ekkor még szinte egesznap aludt, a nap többi részében is csak feküdtem, telefonoztam, ettem

2022. júl. 27. 22:28
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Mivel pont reggel 6 felé kerültem fel osztályra, a kislányomat elvitték vizsgálatokra, és csak 9-10 óra körül hozták. Addig meg hiába mondták, hogy pihenjek, nem bírtam, annyira hajtott az adrenalin, hogy csak ültem az ágyon, és csak néztem ki a fejemből, hogy most mi is történt velem, próbáltam feldolgozni, gyors szülés volt. Családnak üzengettem, hogy jól vagyok, szerintem reggeliztem is, farkaséhes voltam.
2022. júl. 27. 22:30
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

A kisfiam reggel 9-kor született meg, 11 körül kerültem a kórterembe. Férjem segített elhelyezni a táskáimat, majd hazaküldték. Még tettem-vettem, kipakoltam. A kisfiam velem volt a kis zsúrkocsi szerű ágyában. Gondoltam, lefekszem aludni, de minden apró nyöszörgésére összerándultam, ezért inkább csináltam róla néhány fotót és (a férjem után) én is jeleztem a rokonoknak, hogy jól vagyunk. Utána már jött is az ebéd.

A kislányom hajnali 2.45-kor született, covid miatt nem volt velem a férjem. A szülésznő kisért a szobámba 4 körül, segített kipakolni. A kislányomat az ágyamba fektettem és úgy sikerült aludnom egy órát. Aztán jöttek a reggeli vizit miatt, de szorítottam a szemem, nem zargattak különösebben, csak lázat mértek. Megszoptattam a kicsit, aztán aludtam tovább. (Ezt mellesleg szívből ajánlom, hogy a kórházban napszaktól függetlenül próbálj meg aludni, amikor csak tudsz. Egészen kipihenten mentem haza, mert látogatókat sem fogadhattunk abban az időszakban.)

2022. júl. 27. 22:41
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Komplikációk miatt mindkét szülés után altattak. Mindkét lányom keső du/este született. Miután felvittek az osztályra ettem egy hatalmasat és aludtam 5-6 órát. Addig ki sem akarták adni őket ameddig nem pihenek egy picit. Őszinte leszek a világomról nem tudtam így nem bántam. Pár óra alatt össze szedtem magam utána el sem engedtem őket.
2022. júl. 27. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Reggel volt, igy a babát vizsgalatokra vitték el kb 2 óráig tarthatott, addig aludtunk a férjemmel, külön szobában voltunk, bent lehetett, aludhatott ő is a 3 napban. Mikor visszahoztak onnantól magam mellé vettem, fényképeztek és jöttek a latogatoink. Nagyon jó volt minden.
2022. júl. 27. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A fene se' tudja hány óra volt, de-dél körül... Feküdtem, vártam, hogy pisilnem kelljen, mert addig nem kelhettem fel és nem hozták be a babát
2022. júl. 28. 00:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is dél körül kerültem az osztályra, velem volt a baba (én magam toltam át a kis kocsiban a szülőszobából). Elhelyezkedtem az ágyon, pakolásztam, vártam, hogy mikor hozzák az ebédet, mert a kekszekből amiket vittem, már elegem volt, és így ennyi. A babával foglalkoztam, amikor kicsit felébredt, de ő eléggé ki volt ütve az élménytől, nem sok dolgom volt vele, nagyobbrészt aludt és cicizett :D Szóval olvastam, telefonoztam, amikor végre pisiltem és kivették a kanült a csuklómból, akkor lezuhanyoztam, ilyenek. Vártam, hogy végre hazamehessünk, mert pont covid volt, a férjem nem lehetett bent velünk és borzasztóan hiányzott a közelsége.
2022. júl. 28. 08:01
 9/11 anonim ***** válasza:
44%
Aranyóra helyett nekem atoniás vérzés és hysterectomia jutott.
2022. júl. 28. 09:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Hajnali negyed 2-kor mentem ki az osztályra. A babát elvitték, hogy tudjak pihenni kicsit. Persze nem tudtam. Dolgozott még az adrenalin, csak forgolódtam jobbra-balra. Hajnali 5-kor hozták vissza a babát.
2022. júl. 28. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!