Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi valójában a szülészeti...

Mi valójában a szülészeti erőszak? Miért nem változtatnak a helyzeten, hogy ne legyen ennyi rossz szülés?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem csak ebben az országban van, ez nyilvánvaló. De ez borzasztó azért, hogy ennyi anyukának kell átélni ilyen szörnyű dolgokat, a gyermeke világrahozatala közben. :(
2023. jan. 15. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Hát nem tudom...2 szülésem volt. Volt öt minden de még a mai napig azt mondom és gondolom hogy szülészeti erőszakot azok élnek meg akik nincsenek felkészülve minden eshetőségre (mondom ezt úgy hogy 2 nem épp álomba illő szülésem volt, altatásos befejezéssel)

A szülés nem egy habosbabos csillámporos dolog...meg hogy előre készülünk fejben...persze...😃😂

2023. jan. 15. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Na hát én már vagy 15 éve mondom azt hogy sose akarok szülni, aminek pont ez a fő oka. Jaj nincs az az isten hogy rajtam is végig vigyék ezt az erőszakot, a felesleges beavatkozások tömkelegét(folyamatos ctg🖕🤮, rutin oxitocin🖕🤮, rutin borotválás🖕🤮, rutin hasbakönyöklés🖕🤮, rutin gátmetszés🖕🤮, kötelező hanyatt fekvés a kitolásnál🖕🤮 stb..). Sose feküdtem még kórházban, de tudom hogy milyen úgyhogy viszolygok tőle, még az ottani szagoktól is. Szóval ha akarnék is szülni akkor vagy otthon vagy születésházban női bábával, férfiorvos az viszont hagyjon engem békén ha nincs semmi baj. Komolyan már azt kell mondjam, hogy csak annak örülnék ha visszajönne a régi időszak, hogy újra visszaköltöztetnék a kórházakból szüléseket az családba. Amikor még az ösztöneikre hallgattak a nők és bíztak a testükben hogy képes megszülni egy babát. Akkor még nem szenvedtek el semmilyen szülészeti erőszakot a nők amikor még otthon szültek, emiatt mondom hogy most is azt kellene.
szept. 18. 00:22
 3/3 anonim ***** válasza:

2

Ez mind szép elképzelés.

Én nagy valószínűséggel nem itt írogatnék ha nem kórházban szülök

Felelőtlen dolog...

szept. 18. 03:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!