Milyen szülésélményetek volt? Megszépült az emlék?
Traumának éltem meg és azt hittem sosem fogom feldolgozni. Most 7 hónapos a kislányom. Nem mondom, hogy alig várom, hogy újra átéljem, de már nem jelentem ki kategórikusan, hogy biiiizzztosan nem lesz testvére.
Az emlék abszolút nem szépült meg, inkább csak feldolgoztam és eltettem a megfelelő helyre. Már semmilyen jelentősége nincs, a jövőbe tekintek. Itt van a kislányom, egy fültől fülig mosolymanó, az én feladatom az, hogy csodás gyerekkort adjak neki. Ehhez képest az csak egy nap volt. Az élményt tekintve nem életem legszebb napja, a kislányom érkezését tekintve viszont egyértelműen az, így én inkább erre fókuszálok.
Szar.
Nem.
Nem is vállaltam még egyszer.
Nekem az elso szulesem egy nagyon -nagyon gyors csaszar volt. Nekem igazabol a legnagyobb traumat az okozta,hogy feltem, hogy mindketten meghalunk. Nagyon halalfelelmem volt, mondjuk nekem alapbol van altatas elott.Ez az emlek nem szepult meg,de mar birok rola siras nelkul beszelni.
A masodik PCs volt. Eletem legszuperebb elmenye! Tiszta euforiaban voltam,Mert lathattam az egeszet,es azt is,amint a kis hajas buksijat kiemelik a mehembol. Szurrealis elmenye volt, fantasztikus. 🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!