Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtál állva vajúdni?

Tudtál állva vajúdni?

Figyelt kérdés
Szülés közben fekve is alig bírtam lenni, próbáltam állva, de nekem úgy ezerszer jobban fájt. Aki állva vajúdott, annak is úgy jobban fájt, de kibírta, mert kedvez a tágulásnak az álló helyzet vagy neki úgy esett jobban? Érdemes állni akkor is, ha úgy jobban fáj? Az első szülésemnél nagyon lassan tágultam.
2023. jan. 4. 20:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az eddigi szülés vlogok alapján mindenki kb állva vajúdott, de akkor ezek szerint ez változatosabb ennél. Háton fekve nekem is borzasztó volt, forogtam, mint egy grillcsirke a 8-ashoz hasonlóan, oldalt volt csak "jó". Szerintetek ha jobban fáj, de bírom, akkor érdemes állni? Gyorsabban jön tőle a baba vagy felesleges szenvedés?
2023. jan. 4. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
10-es, nekem szerencsére adtak sètàlòs ctg-t. Ha szülsz mèg, ès valamièrt kell ctg, èrdemes ràkèrdezni, van-e ilyen gèpük.
2023. jan. 4. 22:27
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már nagyon beindultak a dolgok (szóval állatira fájt), akkor már mögöttem volt egy pár órás alvással eltöltött éjszaka és egy végigvajúdott nap, úgyhogy leültem a szobában a kisszékre, felkupacoltam az ágyon az ágyneműt, ráborultam és úgy próbáltam vajúdni, a nyugis perc(ek)ben pedig "pihentem". Amikor még jobban fájt, akkor bementem a fürdőbe és folyattam a hasamra a meleg vizet, szerencsére itt is volt szék, így ültem közben. A kitolásnál feküdtem, kb. ez volt az egyetlen biztonságos póz, mert már nem nagyon voltam magamnál, nyomtam, amikor mondták és annyi, egy csomó dologra nem is emlékszem abból a két órából, de talán jobb is így ;).
2023. jan. 4. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Állva nem,meg fekve sem...végig labdan voltam,mar csak a tolofajasoknal tettek fel az ágyra.
2023. jan. 4. 22:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ülve

Négykézláb vagy térdenállva volt a legjobb

Làbaim nem tarottak meg állva a fájáskor

Fekve persze mem fájt annyira,de nem is haladt úgy..

Térdelve kegyetlenül fájt, de magyon gyors is volt

2023. jan. 4. 23:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, olyan szinten befeszítettem a lábamat, hogy kontraproduktív volt. Labdán es fekve szepen tagult.
2023. jan. 5. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!