Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtál állva vajúdni?

Tudtál állva vajúdni?

Figyelt kérdés
Szülés közben fekve is alig bírtam lenni, próbáltam állva, de nekem úgy ezerszer jobban fájt. Aki állva vajúdott, annak is úgy jobban fájt, de kibírta, mert kedvez a tágulásnak az álló helyzet vagy neki úgy esett jobban? Érdemes állni akkor is, ha úgy jobban fáj? Az első szülésemnél nagyon lassan tágultam.
2023. jan. 4. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Labdán sem. Túlságosan feszített,fájt.
2023. jan. 4. 20:05
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Igen, és csak akkor volt hatékony. Amikor álltam vagy labdaztam, akkor haladtunk tempósan. Fekve valóban kevésbé fájt - órákig feküdtem úgy hogy semmi nem történt... Végül a kitolas előtt is felállítottak, mert nem jött le a gyerek, és húsz perc múlva meg is született.
2023. jan. 4. 20:11
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Négykézláb illetve állásból az ágyra dőlve, támaszkodva ment
2023. jan. 4. 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pedig én nem is jutottam el a végéig, de mikor ki kellett mennem pisilni az is borzalom volt. Labda se tetszett mert instabil féltem hogy leszédülök. Nagyon fáradt, álmos voltam nagyon hamar. Lehet az alacsony vas miatt.
2023. jan. 4. 20:13
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
Az elejèn igen. Aztàn annyira fàjt, hogy csak feküdni meg üvölteni bírtam. Szerencsére kitolàskor màr bìrtam nègykèzlàb lenni.
2023. jan. 4. 20:19
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Az elején állva, és sétáltam is közben. Utána négykézláb a kanapé előtt. Aztán a kórházban is nagyrészt álltam. Próbáltam az ágyon (franciaágy) négykézláb, de úgy nagyon nem volt jó. Feküdni egyáltalán nem is feküdtem vajúdás közben. Valahogy így volt kényelmes.
2023. jan. 4. 20:27
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kórházban erőltették a labdát, a négykézlábazást meg a sétát, de rettenet volt mindegyik. Jobb volt háton fekve, kitolásnál is. Relatíve gyors és könnyű szülésem volt, pedig indítottak.
2023. jan. 4. 20:41
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
Na nekem sehogy nem volt jó! Fekve tekeredtem jobbra, balra! De amikor már eltűnt a méhszáj és sétálni kellett volna a szülőszobába de jött a fájás, na én úgy pattantam vissza az ágyba mint akit meglőttek. Tehát inkább feküdtem.
2023. jan. 4. 20:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Első szülésem alatt nem, pedig háton fekve nagyon fájt a derekam ezért próbáltam járkálni de nagyon fájt, inkább visszafeküdtem.

Második szülésem alatt viszont jobban esett állni, mikor durvulni kezdett a helyzet, utolsó max fél óránál feküdtem csak végig.

2023. jan. 4. 21:04
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem járkálva volt jobb, ahányszor le kellett feküdnöm a CTG miatt, azt hittem ott halok meg 😂 nagyon vissza kellett fognom magam hogy ne tépjem le magamról a tappancsokat ordítva
2023. jan. 4. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!