Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császárt hogy...

Programozott császárt hogy kell elintézni? (Egészségügyi okok miatt)

Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 19:03
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Istenem ne lovagoljunk már ezen a fizessen dolgon...

Igen jól gondolod. A szemész ír egy papírt, az alapján a nődoki dönt. Ha kell, kiír

2022. dec. 30. 20:51
 32/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó válaszoló
2022. dec. 30. 21:08
 33/43 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudja lefizetni egyik orvost sem, ahogy itt az egyik okos válaszoló írja. Egyik orvos se fogja kockáztatni a karrierjét, mert ha fülön csípik, jól kirúgják és meg be is perelik.

Ha császárt akarsz, vagy menj magánba, ott nem kell megindokolni vagy államiban szemészeti szakvélemény kell és az alapján lesz császárod, ennek ez a módja.

2022. dec. 31. 00:21
 34/43 anonim ***** válasza:
54%
Ha kapsz ilyen papírt a szemésztől, akkor igen, kiír a nőgyógyász. Nem tudom milyen szemműtét, nekem lézeres látásjavító volt, mégsem kell császár, megvizsgáltak, azt mondták semmi akadálya a természes szülésnek. Szóval csak úgy brahiból a szemész sem fog császárt javasolni.
2022. dec. 31. 01:29
 35/43 anonim ***** válasza:
9%

34.

Nagyon "okos" vagy te is, nem tudom, milyen álomvilágban élsz, de igen, van fizetett program császár a mai napig.

Ha akarod küldök hivatalos árlistát az egyik itteni orvostól, ahol a szülés utáni kontroll 100 000 Ft, ami a pcs bújtatott neve, és egy barátnőm pont nemrég szült így nála.

De álmodozhatsz, aki akarja, ezután is megoldja, mert szerencsére van rá lehetőség. 😄

2022. dec. 31. 04:09
 36/43 anonim ***** válasza:
0%

Ja, és ez az orvos járkált is fel hozzá a gyerekágyra is párszor érdeklődni, hogy van. Biztosan pénz nélkül csak úgy feljárkálnak az orvosok érdeklődni, hogy jajj mi a helyzet. 😄

Továbbá az egyik szobatársam szüléskor meg azon panaszkodott, hogy akihez járt terhesgondozásra, csak pcs-ra vállalta volna, hogy bent lesz a szülésnél, amit ki kell neki fizetni, csakhogy ő nem akart császárt, így nem volt bent az orvos, csak akkor lett volna ő az orvosa, ha kéri a császárt, ehelyett egy szülésznőt fizetett le, hogy legalább az legyen bent, akit ő akart. Erről ennyit. 😄

2022. dec. 31. 04:14
 37/43 A kérdező kommentje:
Nekem nem lézeres szemműtétem volt,és kb 5.tösz műtötték a szemem és volt retina leválásom.Nem brahiból találtam ki 35.ös válaszoló.
2022. dec. 31. 07:44
 38/43 A kérdező kommentje:
És nyilván normális úton akarom elintézni és utánna járni a dolgoknak és nem pedig úgy hogy titokban orvosokat lefizetek sunyiba.
2022. dec. 31. 07:47
 39/43 A kérdező kommentje:
35.válaszoló attól hogy neked lézeres szemműtéted volt és szülhettél ez egy jó dolog de nem biztos hogy másnak is ugyan ez a baja.
2022. dec. 31. 07:50
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
38-as Ezzel tuti császár, nyilván a szemész igazolja.
2022. dec. 31. 07:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!