Programozott császárt hogy kell elintézni? (Egészségügyi okok miatt)
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 19:03
11/43 anonim válasza:
Nekem is műtötték a szemem.
Terhesen el kellett mennem szemeszetre, ő allitott ki egy papírt, hogy szülhetek természetesen is.
12/43 anonim válasza:
2es vagyok.
Ahogy írtam keresel egy dokit, beszélsz vele, felfogadod és nem kell indok se, h miért akarsz császárt. Azt akarsz és kész, kikell fizetni a műtétet és ennyi.
Ha olyan bajod van, akkor a doki magától császárt kér és ahhoz kell esetleg más papír is.
13/43 anonim válasza:
12 vagyok, nem kell magánkorház se feltétlen. Én is államiba szültem, császárt kértem és küldték a számlat! Ennyi!
14/43 A kérdező kommentje:
És mennyi volt a műtét?
2022. dec. 30. 19:32
15/43 anonim válasza:
Ha egeszsegugyi az orvos intezi es mindja neked. Hogyha csaszart szeretnel mert igy erzed jonak akkor neked kell szolni
16/43 anonim válasza:
Most kik pontoznak le amúgy? 😂Akik nem vágják mi van vagy az ősmamik, akik szerint milyen már, h valaki császárral szül, pláne, h nincs baja? 😂
Kérdező, 8 éve szültem, 200 felett volt akkor a műtét.
18/43 anonim válasza:
Bocsi hogy megkérdeztem.de ha van kifrjezettem oka amit irtál is úgy általában termeszetesen szülhetsz úgy.de ehhez kikell állítaniuk egy papírt.1es
19/43 anonim válasza:
17. Ismerősöm 1 éve szült, szintén így és ott ahol én.
20/43 anonim válasza:
Kétlem 12!
Mivel törvény van a hálapénz miatt erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!