Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek is önző, ha egy...

Szerintetek is önző, ha egy nő (egészségügyi okok nélkül) programozott császárt választ?

Figyelt kérdés

Most olvastam hogy Vasvári Vivi nyilatkozta ezt, és hogy őszinte legyek egyetértek vele.

Nem a baba dönti el, mikor szeretne kijönni, csak úgy kiragadjàk váratlanul, nem lesz olyan jó az immunrendszere stb.

2022. aug. 28. 16:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy más hogyan szül. Mindenki foglalkozzon a saját szülésével.
2022. aug. 28. 16:54
 2/23 anonim ***** válasza:
76%

Egészségügyi problema miatt programozottan csinálják.

Pont azért ,hogy biztonságban legyen a nő és a baba is!

Ebben semmi elitélendő nincs!

2022. aug. 28. 16:55
 3/23 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem magánügy, a babának nem jelent nagyobb kockázatot vagy stresszt, az anya meg dönthet a saját testéről. Lehet szervi akadálya nincs, de mentális lehet csak azt szeretik elbagatelizálni.

Ha valaki viszolyog, retteg a szüléstől, az gátolhatja a dolgot és sürgősségi császár lehet belőle. A programozott császárral se kerüli el a fájdalmat, csak az utána jön.

Kíváncsi vagyok mikor jön el az az idő, hogy nem rúgtok bele nőtársaitokba, hanem elfogadjátok hogy döntött (ameddig az nem bánt senkit).

2022. aug. 28. 16:55
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

Csak itt a gyakorin szokás ezen ennyire pörögni.

A való életben mindenki megbeszéli az orvosával és ketten együtt megtalálják a mindegyik fél számára megfelelő megoldást.

A celebnek meg az a dolga, hogy figyelmet generáljon maga iránt? Elérte? Igen.

2022. aug. 28. 17:00
 5/23 anonim ***** válasza:
75%

Program császár napján reggel elindult a szülés. Csak hogy ne tudj belekötni még valamibe ,anyatejes is volt 15 hónapig(sok ősanya szerint "kincs" az immunrendszernek)

A gyerekem full allergiás (étel,növény) és egy igazi immunrendszer csőd!többet van itthon mint az oviban!

Szerintem az ostoba gondolkodást el kéne engedni.

Mindenkinek szíve joga ,hogy szűl és mikor. Soha nem lesz hátránya a gyereknek ilyen miatt.

2022. aug. 28. 17:03
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Ez olyan apróság, nem ezen múlik, hogy önző-e valaki. Azzal együtt is, hogy a babának átlagosan, várható értékben valamivel jobb a természetes szülés. Meg orvosi szempontból az anyának is, de a saját testével kapcsolatban hadd legyen joga lemondani erről az előnyről bárkinek.
2022. aug. 28. 17:16
 7/23 anonim ***** válasza:
19%

Maga az egész gyerekvállalás önzőség. Kérdezte egyáltalán azt a gyereket, hogy meg akar-e születni?

De ha valaki nem ért velem egyet, várom az okokat, amiért nem önzőség.

Azért, mert te szeretnéd, hogy legyen értelme az életednek, hogy megfogd vele a pasidat, hogy felvedd rá a támogatást, hogy ne kelljen dolgozni menned, hogy beteljesítsd gyerekkori álmodat, hogy legyen aki gondozzon öreg korodban, hogy legyen kivek dicsekedni a neten, hogy legyen aki tovább viszi a vérvonalat mind mind önzőség ám.

2022. aug. 28. 17:36
 8/23 anonim ***** válasza:
45%

Én nem választanám, mert anélkül sokkal kisebb trauma egy babának megszületni. A saját babámnak szeretném megadni a vajúdást, a születése utáni azonnali bőrkontaktust sajnos ez nem alap császár után, a mielőbbi szopizás lehetőségét, aranyórát...

Hogy más hogy szül, az viszont nem érdekel, szerintem mindenki gondolkodjon a sajátjáról.

2022. aug. 28. 17:39
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
Az ő dolga, pont úgy, ahogy minden más. Személy szerint engem jobban zavarnak az olyan emberek, akik más magánéleti dolgaiban áskálódnak. Ez sokkal szánalmasabb dolog, mint egy önként vállalt császár.
2022. aug. 28. 18:08
 10/23 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem, nem is ismerjük a másik okait meg semmi közünk hozzá.
2022. aug. 28. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!