Oxitocinos/burokrepesztéses indítás császármetszés után? Kinek milyen tapasztalata van vele?
Mennyire hatásos? Sajnos a héten indítani kell, mert betöltöm a 41.hetet. Kíváncsi vagyok, kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban. Kinek hogy vált be, sikerült-e így a VBAC? Sajnos a méhszajam sehogy sem áll, éppen nyitva van egy picikét.
Esetleg többször próbálkoznak vele?
Fiammal császaroztak, mert több komplikació is fellépett.
Ra 2.5 évre pedig természetesen szültem.
Burkot repesztettek, de nem indult be semmi. Elkezdték adni az oxit. Brutál volt. Majd kézzel is tágitottak. 7 óra tömény pokol.
Végül vágással, repedéssel meglett a lányom.
Inkább 1000 császár, mint egy ilyen szülés. Pedig a császár is pokol volt az első hétben.
Oxitocinos inditasom volt.
Hát mit mondjak….brutális fájásokat csinalt. Azt hittem szétszakad a méhszájam. Semmi mas nem fajt csak az.
Másfél nap vajúdás után 5 centit tagultam csak. Megkaptam az oxit, kb 1 óra alatt a maradék 5 centit. Gondolhatod milyen volt.
Egyébként nem mindenkinek hat az oxitocin.😬
(Elso szülésem volt úgyhogy császár utanirol nem tudok nyilatkozni.)
Köszönöm a válaszodat!
De az utolsó pillanatban az orvosok nem mertek kockáztatni, rossz volt a keringés, le is állhatott volna, így császár lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!