Más is ennyire félt?
Sziasztok,
Második babával vagyok terhes, 29én indítanak, ha addig nem indul be magától.
Első szülés természetes úton volt, vákuum segítségével, mert nagyon fájásgyenge lettem a végére.
Nagyon félek most a szüléstől, hogy indítanak, burokrepesztés vagy az oxitól, császárt sem szeretnék, most volt egy méhszáj vizsgálatom pl az is már nagyon fájt. Már teljesen elfelejtettem, hogy az első mennyire fájt, most kezdenek előjönni az emlékek.
Más is félt nagyon a második szüléstől? Ki hogyan "készült" rá?
Nálunk rövid volt a köldökzsinór, vélhetően ez okozta.
( amúgy a 2.gyerek nyakán volt, de ez semmit nem befolyásol, ritka, higy elzáródik, többször kell rajtalennie vagy más gond is kell hozzà)
Én most december 31-re vagyok kiírva a második babával,de már kórházban vagyunk magzatvíz szivárgás miatt 23-a óta.
Az elsőnél nekem is fájásgyengeségem volt,végül kinyomták belőlem a babát 26 óra vajúdás után.
Én az indítástól kevésbé félek (az első végül magától indult a 41. héten,de nekem is belengették már az indítást),volt burokrepesztésem és oxit is kaptam az elsőnél,hogy rásegítsenek a fájásokra,de sokat nem használt mondjuk.
Én most annak örülnék,ha kicsit gyorsabb lenne,sikerülne természetesen gátvédelemmel,a császártól félek a legjobban.Meg azért persze aggaszt most a szivárgás is,de azt legalább figyelik itt a kórházban.Szerintem természetes,hogy félsz,megszülni egy babát nagyon nagy fizikai teljesítmény,sok a bizonytalanság is.De próbálj arra gondolni,hogy egyszer már sikerült.Kitartást és jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!