Más is ennyire félt?
Sziasztok,
Második babával vagyok terhes, 29én indítanak, ha addig nem indul be magától.
Első szülés természetes úton volt, vákuum segítségével, mert nagyon fájásgyenge lettem a végére.
Nagyon félek most a szüléstől, hogy indítanak, burokrepesztés vagy az oxitól, császárt sem szeretnék, most volt egy méhszáj vizsgálatom pl az is már nagyon fájt. Már teljesen elfelejtettem, hogy az első mennyire fájt, most kezdenek előjönni az emlékek.
Más is félt nagyon a második szüléstől? Ki hogyan "készült" rá?
Mikor lesz? Mmint a terhességed hol fog tartani?
A vizsgálatod valódzíműlrg màr mégdzájtágítás volt, mert a sima vizsgálatnak maximum kellemetlennek szabadna lenni.
De biztatlak, bár én nem fèltem, de az első alkalommal másodlagos fájásgyengedèggel szültem, hasból könyöklés és szintèn vákuumos befejezéssel.
2. Szülésemkor nem indítottak, de egy sokka intenzívebb, gyorsabb, igaz fájdalmasabb szülésem volt.
Itt a fájdalmat nem rossz értelemben kell venni, egyszerűen intenzívebb volt, lehetett érezni, ahogy halad.
Alig értünk be a kórházba. Első nyilalás után 3 órával meglett.
Én a tudatomat készítettem fel rá, hogy legfeljebb 24 óra szenvedés és utána egész életemben szerethetek még egy gyereket.
Nekem az első szülésem volt indított és nincs rossz élményem róla! Burokrepesztés után 2.5 órával meg is volt a babám, előtte meg alig voltak fájásaim az oxitól. Teljesen tűrhető volt!
Könnyű szülést kívánok!
39+6 napos leszek, sok a magzatvíz azért nem várhatunk.
Próbálok hangolodni akkor, hogy ezen is túl leszünk és remélem nem lesz sem vákuum sem császár és utána minden rendben lesz. 🙏🏼 Elsőnél volt brutal aranyér, alig bírtam hetekig ülni, szakadtam és vágtak is, de az nem fájt, mert az aranyér jobban fájt. Remélem engednek sétálni, elsőnél úgy vajúdtam.
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld és könnyű szülést akinek még hátra van :)
5 köszi
Èn most amùgy fèlek, pedig ahogy írtam sem az elsônèl, sem a 2-nál nem.
Viszont most 90%, hogy csàszàr lesz. Ettôl fèlek.
1.#
8
Ez az
Amikor nincs tolófájásod.
Így a 2. Szülés után döbbenet, hogy úgy is kijött a gyerek.
De komolyan.
2. Alkalommal 10 percen belül megvolt a fiam
Úgy, hogy volt olyan fájàs, amikor nem nyomhattam gátvédelem miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!