Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet úgy kérni magánban,hogy...

Lehet úgy kérni magánban,hogy az első napokban ellássák a babát amig én pihenek?

Figyelt kérdés
Tudom,blabla,vélemény nem érdekel. Igenis szükségem lenne pihenésre. Az elsőnél kidőltem,1 napig kb ájulva feküdtem,akkor is ellátták. A következőnél inkább kérném ugy,hogy eleve ugy készüljenek,hogy pár napig a csecsemősök gondozzák a gyereket.
2022. dec. 26. 00:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
Egész biztos, csak mit értesz a pár nap alatt? Én magánban szültem (természetes úton) vasárnap este, a szobatársam pedig hétfő délelőtt (császárral) és mind a kettőnket kivágtak szerda délelőtt, szóval a napokig az 2 max 3 éjszaka ha este születik. Vagy napi 70 ezer forintért talán lehet még maradni bár ha jól emlékszem csak indokolt esetben, a legmagasabb gyémánt csomag is csak 4 éjszakás. Mondjuk csak az a magán szobás is az hiszem, a többi csomag két ágyas magánban is, ha szoptatnod meg pelenkázni nem is kell a szobatársé attól még sírni fog. (Róbert kórház)
2022. dec. 26. 12:11
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Ausztriába pl szülés utáni nap már kiis raknak.
2022. dec. 26. 12:12
 23/32 anonim ***** válasza:
94%
én egyrészt megértem, mert én is ki voltam ütve szülés után, jó lett volna valami segítség, de!!! nekem itt az lenne a problémám, amit már más is írt… oké hogy én alszok és pihenek, de az újszülött gyerekem ordít valahol egy szobában egyedül, mert az ápolóknak nincs idejük se kedvük állandóan tutujgatni, ahogy jó esetben az anyja tenné. semmi szeretetet, semmi törődést nem kap az a gyerek jóformán 2-3 napig. értem én, hogy úgysem emlékszik rá, de neked, ha belegondolsz milyen érzés? tényleg lenne ehhez szíved?
2022. dec. 26. 12:57
 24/32 anonim ***** válasza:
11%

Megis milyen csomag ez ahol ossze vagy rakva masokkal. Pont az a magan lenyege hogy nyugtod lehessen.

Amugy ha az orvosom hamarabb valt maganra, es nem allamiban lett volna akkoriban,soha nem megyek allami intezmenybe szulni. Nem is fogok tobbszor.

Nem is fogom sorolni a problemakat,de konyorgom. Miert csecsemosok? Azert hogy figyeljenek a csecsemokre es segitsenek, de az hogy a bufeig mennek le,mert mar ket napja nem adtak egy rendes etelt es akkor megkerdezik,hogy miert nem akarom a babamat. Vicc. Azert vannak ott hogy a dolgukat csinaljak, nem az hogy kotekedjenek.

Azt pedig hagyjuk mar,hogy milyen anya mert pihenni akar, ti is akartatok volna csak epp lehetosegetek sem volt ra. Neki viszont van es lesz is, nincs benne semmi furcsa.

De ezt is csak azok az anyukaj fujjak akik evek vagy honapok ota ossze vannak zarva a gyerekkel,de az erdekes modon nem szol be, nem panaszkodik, akinek a gyerek es ferj mellett meg munkaja,hobbijai,tanulmanyai vannak. Persze, nagyon nehez egy gyerekkel,de ti meg csak nem is eltek teljes eletet, azt majd gyerekek utan jon ratok az orultseg😂

2022. dec. 26. 13:50
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, kérdező, hogy a csecsemősök nem fogják 100%-ban gondozni a gyereket, sajnos ilyen csomag nincs. Azt kérheted, hogy éjjelre vigyék el és csak szoptatni hozzák oda 3 óranként. Ha tápszeres, akkor se fogják ők tápszerezni, neked kell, és ez a te érdeked igazából, mert tenyleg meg kell ismerkedni a babával, ez nem csak duma. De azt kérheted, hogy amikor csak lehet, legyen a csecsemősöknél, de az tényleg igaz, hogy dajkálni, ringatni nem fogják, hagyni fogják sírni.
2022. dec. 26. 14:40
 26/32 anonim ***** válasza:
18%
Ez a szolgalelkű szöveg de sok kommentbe benne volt már.
2022. dec. 26. 14:44
 27/32 anonim ***** válasza:
95%

#24 elég rosszul tudod. A magán nem azért magán, mert ott mindenki egyedül van.

Van vip családi szoba amit kifizethetsz PLUSZBAN ha éppen üres. De ott sincs annyi hely, hogy csak úgy mindenki egyedül lehessen, alapban 2 ágyas szobák vannak saját fürdővel, ami más kórházakban mint ahogyan értesültem sajnos nem alap. (Én pl 700 ezret fizettem a legkisebb csomagért, az egyel nagyobb csomag akkor volt 1.1M és még abban sem volt benne a külön szoba, akkor 1.5 volt a családi szoba, most 1.7M azt hiszem. )Meg ehető kaja és normális bánásmód.

2022. dec. 26. 15:10
 28/32 anonim ***** válasza:
92%
Nem igaz, amit írtok, hogy magánban minden kérhető, ne terjesszetek hülyeséget. Mindenhol rooming in van, és nem hotel az, meg gyerekmegőrző, hanem a szakszemélyzet azert van, hogy az ellatasban segítsen. Nincs annyi csecsemős, hogy a babákat az anyák helyett gondozzák. Orvosilag indokolt esetben, rövid időre viszik el a babát, de vissza fogják hozni, alapvetően a te dolgod, mert szakmailag az a követendő, hogy az újdönsült anya és az újszülött minél többet legyen együtt. Akarhatsz te akármennyit fizetni, ez megiscsak egy egészségügyi intézmény. De hívd fel őket es beszélj velük.
2022. dec. 26. 15:20
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éve kettő éjszakát voltam bent(császárosan!) Harmadik reggel vizit, megvizsgálták a babát, stb és kiraktak. Szóval mire magadhoz térsz, kb mehetsz is haza. Addig meg nagyjából a gyerek is alszik. Legalábbis az első nap szinte végig.
2022. dec. 26. 21:14
 30/32 A kérdező kommentje:
Én államiban szültem,a szülésznők,orvosok bunkók voltak,viszont a csecsemősök szuperek voltak. Én sokára láttam a babámat, mert ugye ki voltam ütve, az apja küldött róla mobiltelefonos képet,azt láttam először,aztán mentem érte. De sokszor vissza kellett vinnem mert szédültem és látáskiesésem volt, veszélyes lett volna magamnál tartani. Igazából kiadni sem akarták nagyon,azt mondták,inkább vigyáznak rá,mint hogy elvágodjak vele vagy leejtsem. A szobatársam babája az anyja ölében végigordította azt a 3-4 napot,amit bent voltam,szóval erős baromság,hogy az anyja majd megnyugtatja a csecsemősök meg nem :D Tápszeres lett, nem igazán volt más választás,mert mire magamhoz tértem már többször megetették. És mivel ez így tök jó volt, nem is kellett szoptatni. Semmivel nem ragaszkodott hozzám jobban,mint bárkihez,aki épp etette. Megjegyzem,már nagy, és nagyon anyás,jó viszonyunk van, semmiben nem befolyásolt ez az egész. A második gyereknél is szeretném hasonlóan csinálni,csak tudatosan. (Az eszméletvesztés/látáskiesést persze kihagynám szivesen). A másodiknál minden létezö segítséget igénybe akarok venni. Az elsőnél hősködtem,hogy majd én mindent megcsinálok,a férjemet alig engedtem segíteni,a nagyszülőket se. Síkideg lettem rövid időn belül és túl lassan gyógyultam. Szóval ez más lenne.
2022. dec. 26. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!