Lehet úgy kérni magánban,hogy az első napokban ellássák a babát amig én pihenek?
Megis milyen csomag ez ahol ossze vagy rakva masokkal. Pont az a magan lenyege hogy nyugtod lehessen.
Amugy ha az orvosom hamarabb valt maganra, es nem allamiban lett volna akkoriban,soha nem megyek allami intezmenybe szulni. Nem is fogok tobbszor.
Nem is fogom sorolni a problemakat,de konyorgom. Miert csecsemosok? Azert hogy figyeljenek a csecsemokre es segitsenek, de az hogy a bufeig mennek le,mert mar ket napja nem adtak egy rendes etelt es akkor megkerdezik,hogy miert nem akarom a babamat. Vicc. Azert vannak ott hogy a dolgukat csinaljak, nem az hogy kotekedjenek.
Azt pedig hagyjuk mar,hogy milyen anya mert pihenni akar, ti is akartatok volna csak epp lehetosegetek sem volt ra. Neki viszont van es lesz is, nincs benne semmi furcsa.
De ezt is csak azok az anyukaj fujjak akik evek vagy honapok ota ossze vannak zarva a gyerekkel,de az erdekes modon nem szol be, nem panaszkodik, akinek a gyerek es ferj mellett meg munkaja,hobbijai,tanulmanyai vannak. Persze, nagyon nehez egy gyerekkel,de ti meg csak nem is eltek teljes eletet, azt majd gyerekek utan jon ratok az orultseg😂
#24 elég rosszul tudod. A magán nem azért magán, mert ott mindenki egyedül van.
Van vip családi szoba amit kifizethetsz PLUSZBAN ha éppen üres. De ott sincs annyi hely, hogy csak úgy mindenki egyedül lehessen, alapban 2 ágyas szobák vannak saját fürdővel, ami más kórházakban mint ahogyan értesültem sajnos nem alap. (Én pl 700 ezret fizettem a legkisebb csomagért, az egyel nagyobb csomag akkor volt 1.1M és még abban sem volt benne a külön szoba, akkor 1.5 volt a családi szoba, most 1.7M azt hiszem. )Meg ehető kaja és normális bánásmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!