Lehet úgy kérni magánban,hogy az első napokban ellássák a babát amig én pihenek?
Szoptatni is a csecsemősök fogják? Ne viccelj. Te meg hazamész három nap után egy számodra ismeretlen gyerekkel, jó terv.
Az első nap alszol egyet szülés után, majd viselkedj anyaként.
Jajj ez a duma... Régen hol volt ilyen, h az anyával van a gyerek. Éhes volt bevitték és vitték is el.
Mit kell itt játszani az ősanyát. Mindenki csinálja ahogy akarja.
Kérdező a magánkorházba kérdezd meg, itt kár.
4-es, az régen volt, ma már nem csinálnak ilyet, magánkórházakban sem és nem is úgy épülnek fel, hogy erre legyen kapacitásuk.
Nem lehet ilyet kérni kérdező, 1 fő kísérő bent lehet és aludhat magánban, vigyél olyat, aki vigyél helyetted a gyerekre.
Mikor én szültem (állami kórházban), nagyon legyengített a 12 órás vajúdás, és a szülésznő mondta, hogy bár nem lehetne, már egyből mennem kéne a gyerekágyra, de megengedik, hogy pihenjek pár órát, mert ott rögtön a kezembe adják majd a babát, és azt csinálok, amit akarok.
Nekem jól esett az alvás utána, 7-kor született meg a babám, kb 2-ig aludtam.
De hogy napokig ők gondozzák, ilyet nem tudok elképzelni... meg azt sem, hogy valaki napokig pihengessen... Mondjuk magánban ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!