Lehet úgy kérni magánban,hogy az első napokban ellássák a babát amig én pihenek?
Államiban szültem 6 éve,délelőtt 11óra 21 perckor született meg a kisfiam.18 óráig a szülőszobán voltunk, a férjem is bent volt.De mivel nem tudtam mosdóba sem menni,olyan gyenge voltam,a katétert is visszarakták,és mondta a szülésznő, hogy semmi gond, viszik a babát a csecsemősök, és aludjak egyet, reggel majd átvisznek osztályra,és hozzák a babát.És annyira fáradt voltam, de akkor meg a sírástól nem tudtam aludni, hogy erre vártam egész életemben,hogy legyen egy kisgyerekem, és most meg nem tudom gondját viselni.Éjjel átvittek osztályra, hajnal 5kor már hozták is a babát.
Magánba bármit lehet,de remélem troll vagy, hogy szülés után te TÖBB napig akarsz pihenni gyerek nélkül.Illetve ha lenne gyereked, akkor tudnád, hogy a szülés a legkönnyebb része a gyerekezésnek.(vagyis számomra az volt)
Oké, de nekik már van egy gyerekük. Gondoljátok, hogy majd 3 napra beköltözik a ferje es közben majd lesz valami a másik gyerekkel? Ez azért így egész más, mint első babaval.
Igen, kérdező, maganban meg lehet oldani, de arra keszülj, hogy biztatni fognak, hogy a 3 nap alatt szépen fokozatosan vedd át a baba gondozását te.
Vinni fogják 2-3 óránként teljesen biztos. Olyat nem lehet kérni, hogy 3 napig a közeledbe se vigyék. Illetve de, de az már felvet bizonyos kérdéseket.
Második babánál vigyázhat a nagyobbra nagyi, vagy barátnő, vagy bemehet anyukával az anyja, vagy barátnője, aki tud segíteni. Ez saját döntés kérdése, de megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!