Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinél milyen melltartóbetét...

Kinél milyen melltartóbetét vállt be?

Figyelt kérdés

Lassacskán itt az idő, hogy mindent beszerezzek a kórházi csomaghoz, sőt már talán el is vagyok késve...

Melltartóbetétet is be kéne még szereznem, rengeteg fajtát láttam, szinte ugyanaz van ráírva mindegyikre, az áruk pedig nagyon változatos... Tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek ezzel kapcsolatban.

35 hetes kismama

2010. okt. 1. 14:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Még 1 kérdés: Esetleg volt valakinek közületek ilyen szilikonos mellnyugtató párnája? mint pl. ez?:

[link]

Ha volt, bevált?

2010. okt. 1. 16:33
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem, de szerintem ez felesleges.

Én már összesen 3 évet szoptattam, ezalatt kb. 4x volt tejcsatorna elzáródásom. Úgy oldottam meg, hogy henger alakú befőttes üvegbe töltöttem meleg vizet, és azt görgettem kb. 5 percig a mellemen szoptatás előtt, aztán szopi közben a fájó helyet, és így a baba kiszívta a csomót.

Persze lehet, hogy valakinek bejön, de ez semmiképpen nem tartozik az "alapfelszerelés" közé.

2010. okt. 2. 10:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Szopi közben a fájó helyet masszíroztam, bocs ez lemaradt... :o)
2010. okt. 2. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ahogy többen is írták Rossman (ez jobban) és Dm sajátmárkás, viszont a Müller saját nekem nem jött be túl szöszös volt a felülete
2010. okt. 2. 16:09
 15/15 anonim ***** válasza:

nekem a babybruin vált be, ez nem ragasztós. próbáltam ragasztóst is, de a cicim elmozgott a betét meg nem, folyton átázott...

ez kb. 500 ft/24 db

zselés bigyóm nem volt

2010. okt. 2. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!