Kinél milyen melltartóbetét vállt be?
Lassacskán itt az idő, hogy mindent beszerezzek a kórházi csomaghoz, sőt már talán el is vagyok késve...
Melltartóbetétet is be kéne még szereznem, rengeteg fajtát láttam, szinte ugyanaz van ráírva mindegyikre, az áruk pedig nagyon változatos... Tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek ezzel kapcsolatban.
35 hetes kismama
Én próbáltam anyagot is (ami mosható), na az egyáltalán nem jött be, mert átázott, és emellett annyira hülye formájú lett a mellem, hogy cikisnek éreztem. :o)
A Dm saját márkájú papír betétje nekem teljesen megfelelt (babylove), a ragasztócsíkját nem is használtam. Ez sosem ázott át, még ha tele volt, akkor sem.
Jó készülődést, szép szülést Neked!
A legeslegjobb létező melltartóbetét a Chiccos.Igaz az ára is szép,de nagyon jó!Én azt vittem a kórházba,meg egy pár darab még van itthon,de azokat nem használom mindig itthonra megteszi bármilyen.Ha sebes a melled sokkal jobb érzés abban lenni mint bármilyen másban,és magába zárja a folyadékot,olyan zselét csinál belőle,mint a betétek.
Az Aventes ugyanolyan mint a babyloveos,vagy a nukos,vagy az a legegyszerűbb amit a tescoban szoktam venni,olyan sárga zöld doboza van,és nagyon olcsó.Tehát szerintem az Aventes nem éri meg az árát.
Ha mentem valahova, én is a DM-est használtam.
Itthon pedig kis pelenka anyagú rongyikat tömtem a melltartómba (kb 15*15 centiset 4-be hajtva).
Jobban szerettem a rongyikat, mert ha átáztak, akkor egyből ki tudtam cserélni, és mehetett is a mosásba.
A betét ilyen szempontból nekem nem volt praktikus, mert egy nap elhasználtam volna vagy 20 darabot.
De nekem nagyon folyt a tejem állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!