Van vajon összefüggés aközött, hogy milyen erősségű a menstruációm és milyen erősen fogok vérezni szülés után?
Szerintem sem kell nagy mennyiséget felhalmozni semmiből. Gondold végig neked mi lenne kényelmes szerinted. Én azt hittem a pelenka ciki lesz, de nagyon jó választás volt és a legkevésbé sem ciki! Kisebb mennyiséget vegyél mindenből és tartsd meg a csomagolását, hogy tudjál valakit küldeni érte, ha kell még.
Nekem teljesen kaotikus volt a vérzésem szülés után. 2 napig használtam pelenkát, utána inkontinencia betétet eldobható bugyival, majd a sajátommal kb. 1,5 hétig. Olykor már sok volt, de én ezt éreztem biztosnak, mivel volt olyan egy-két nap, amikor alig véreztem, aztán egy szoptatás után ömleni kezdett és akkor jó volt, hogy az volt bent. Szóval nekem nem volt olyan kiszámítható, mint menstruációnál.
Ne izguld túl, az első 1-2 nap sokk és fura, utána megszokod. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!