Miért célszerű inkább a császármetszést választani?
Szerintem nem az🤔
De van szàmos eset, amikor szüksèges, jó, higy van.
Két császárom volt, nem találtom célszerűnek. A császár vészhelyzetre van, nem arra, hogy leegyszerűsítsen egy abszolút természetes dolgot.
Választaniuk meg... nem tudnának nekem okot mondani, hogy válasszam önként.
Olyanokat szoktak írni, hogy mert természetes szüléstől inkontinens lehetsz, meg megsüllyedhet a méhed, de igazság szerint 1 embert ismerek akinek méhsüllyedése lett, 2 császár után, a becsurgásos problémák meg szülés módjátol eltekintve is bárkinél lehetnek.
Nekem 2 természetes szülésem volt, nem leányálom, de a császárt még rosszabbnak tartom.
Én mindig is császár párti voltam, vállalom a lepontozást.
A gyerek nem akad el a szülőcsatornában, nem törik csontja, nem nyomódik meg a feje, nem lesz oxigénhiányos.
Te nem tágulsz ki, szakadsz szét tokától bokáig, nem vágják szét a gátad (nálunk protokoll, ha kell, ha nem) nem lesz inkontinenciád, nem vajúdsz kínok között órákig-napokig, tudsz ülni.
40 évesen mindenki ugyanúgy kitágul független a szülés módjátol, a punci is öregszik, ez nem tudom milyen tévhit, hogy a császárosok majd örökre egy 18 éves puncijával rendelkeznek 😅 2 gyereket szültem, semmilyen károsodásom,semmilyen negatív sérülésem nem maradt.Igen 1- 2 napig szar volt, a csaszarosoknak meg még szarabb.
A császáros baratnom meg full inkontinens. Erdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!