Más is megkínlódja a császár utáni felépülést?
Szia!
Engem az első császár nagyon lerúgott,nem csak lelkileg, de fizikailag is. Konkrétan az első 2 évben folyamatosan beteg voltam, annyira lenullázódott az immunrendszerem, folyamatosan gyulladásban voltam. Itt 18 óra is eltelt mire lábra mertek állítani (toxémia)
Szerintem nekem az is bőven rátett, hogy folyamatosan ingáztunk a lányunkhoz másik város Pic osztályára. Rengeteg energiát ki vett az utazás, a lépcsőzés. Az első szoptatás után majdnem összeestem az utcán, olyan durva méh összehúzódás kaptam.
A második császárom nagy műtét volt. 2 órát műtöttek mivel mindenem mindennel összenőtt, letapadt, a vastagbelem megcsavarodott. Itt este műtőttek, másnap 12 óra után állítottak fel, és bélgyulladást kaptam. +1 hetet húztam rá a kórházban. Itt mégis könnyebben gyógyultam, és sokkal mobilabb voltam.
A harmadik császáromat eleve enyhe bélgyulladás mellett csinálták, itt 1 órát műtőttek, megint de elenyészőbb összenővések miatt, nem a saját dokim műtőtt, kicsit másképp is csinálta, kaptam egy külső draint, doki szerint, hogy le legyen megint összenővésem. Itt 6 óra után lábra állítottak. Miután hazajöttem begyulladtam, kívűl nem látszott, de azt hittem megpusztulok annyira fájt a bőrőm, mintha izzó parazsat nyomtak volna folyamat a hasamhoz. 2 adag antibiotikumot kellett letolnom mire rendbe jöttem.
Az első után majd egy évig fájt a gerincérzéstelenítés.
Kitartás. Amit tehetsz, hogy nem hagyod el magad. Pihensz amikor tudsz, és csak annyit csinálj amennyit bírsz.
Szia!
Tapasztalatból mondom, 1 császárom volt, hogy aludj amennyit bírsz most, ha van segítséged használd ki. Muszáj sajnos. Az első 1 hét főleg úgy, hogy a kórhazban aludni sem tudtam hasonló volt-puffadás hasmenés, nyilalt a hegem közben, bedagadtam mindenhol. Egyszóval kegyetlen.
Mikor haza jöttem, mondtam a férjemnek, nem akarok önző lenni, de ha nem tudok most aludni vmennyit elpatkolok kb. így segített, amennyit tudott.
Utána lett jobb a helyzet. Fáradtságtól egyszer majdnem hánytam is a kórházban, császáros heggel szép baleset lett volna... amúgy én is azt hittem benyeltem vmi vírusfertőzést :/ olyan szintű volt az egész kálvária és nem drámázok, nem túlzok, tényleg brutális 1 hét volt.
Sajnálom, hogy nektek sem volt egyszerű
Kedves első, minden elismerésem, hogy bevállaltad ennyiszer. Hős vagy.. de tényleg :)
Ugyanaz szóról szóra mint a kettes, nem írnám le újra mint egy papagáj :)
11 napot voltam kórházban, abból összesen nem hazudok kb 20-30 órát aludtam összesen maximum..
Zombiként jöttem haza
Hazaérve 2 napig aludtam
Már 4 éve, de utálom a hegem ha megjön vagy front van fáj és őrülten viszket, csak munkahelyen se állhatsz neki ott vakarászni magad 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!