Császár után 2 év,abban a terhesség is benne van?
Figyelt kérdés
Korom miatt se szeretnék sokat várni. Van egy 9 éves fiam császárral született. Most (még két gyereket tervezünk)szülés után 8 hónappal már kezdtem volna a következőt. Viszont megint császárom lesz.így két évet ajánlott várni. De ebben s terhesség benne lehet? Tehát mikor 2 éves lesz,akkor már lehet a harmadik császár vagy csak akkor tervezhetjük a gyereket? Ės ha 1 éves korában kezdenénk,tehát 1 év 9 hónap lenne köztük az még belefér? Akinek csak ennyi volt két csåszár közt nem volt gond? Másik kérdės( így már veszélyes lenne 4. Terhesség),a műtét közben egyúttal elkötnek? Ezt fel szokták ajánlani harmadiknál? És csak altatásban vagy érzéstelenítővel is megteszik? És megéri? Aki elköttette magát azóta nem esett teherbe? Tehát garantáltan biztonságos? Köszönöm2022. nov. 6. 00:18
1/2 anonim válasza:
Nekem 1 évet mondott a dokim (császárom volt 26 évesen, és úgy értette, hogy 1 év után próbálkozzunk újra. De inkább kérdezz rá az orvosodnál.
Az elkötést kórháza válogatja, beszéld meg ezt is az orvossal.
2/2 anonim válasza:
Szia!az én kisfiam most 16 honapos és 3 hónapos terhes vagyok,tehát 1 éves volt mikor tehetbe estem...
Császárral szültem a doki azt mondta nincs semmi baj nyugodtan csináljam végig a terhesseget.Van aki 6 hét után terhes lesz..
Sztem nem 100% hogy császárral szülök de nagyon remélem.
Az elkötést sztem nemcsinálják meg rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!