Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után (évekkel) ugyanol...

Császár után (évekkel) ugyanolyan minden,mint előtte?

Figyelt kérdés
Tehát az emésztés, menzesz, sport terhelhetőség ugyanolyan? Vagy azért érezni a műtét helyét valamennyire örökké?
2022. nov. 17. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sose vokt vele gondom.

Viszont most 5 évvel késöbb egy újabb terhességgel nagyon küzdök. Az hogy van e a heghez köze vagy csak így alakult sose tudom meg.

2022. nov. 17. 10:45
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sokat romlott minden. Az általános egészségi állapotom, a menzeszem, mindenem.

De valószínűleg nem a császár tehet róla,maga a terhesség.

2022. nov. 17. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Más lett a mentzeszwm, sokkal erősebb viszont már nem görcsölök. A hegem nem szeretem megérinteni a mai napig fura érzés. A szex most már jobb. 1 éve volt a császár.
2022. nov. 17. 11:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 11 éve volt császárom. 1-2 évvel utána már minden ugyanolyan volt.soha nem okozott gondot. Most a másodikkal vagyok várandós , itt sem érzékelem hátrányát
2022. nov. 17. 11:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Én 6 évvel vagyok természetes szülés után. Nem fájdalmat érzek,hanem ritkán valami fura érzést,mintha "elcsúszott" volna valami szülés óta vagy nem tudom, hogy fogalmazzam meg. Problémám nincs. Csak gondolkodom,mi lenne, ha felvágnának teljesen a kovetkezonel,maradna e vmi fura erzes.
2022. nov. 17. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanolyan minden. Két császárom volt.
2022. nov. 17. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
8 hónappal vagyok császár után. Nekem is furcsa megérinteni a heget, és sokat viszket, de egyáltalán nincs rossz vagy kellemetlen érzésem miatta. Menzeszem 1 nappal rövidebb, cserében a második napon erős nagyon. A szex jobb, mint terhesség előtt, fene se érti. Nekem a nagy WC-vel volt sokáig gondom. Hülyén fogalmazok, de nem találtam egyszerűen azt az izmot ami ahhoz szükséges... Ez volt a legrosszabb hónapokig.
2022. nov. 17. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan olyan mint előtte. 2 császárom volt. Az első 7 éve program, érzéstelenít3ssel. Az utolsó majdnem 3 éve sürgősségi altatásban.

Nem érzékeny a frontra, nem fáj (az első évben még viszketett néha a heg)

2022. nov. 17. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!