2/9 anonim válasza:
Nem feltétlen. Pl anyukám nem is vajúdott, rögtön nyomnia kellett öcsémnél. Nővérem 2 óra alatt lett meg, én másfél öcsém pedig 30 perc.
3/9 anonim válasza:
2-es, nem a gyorsaságról, hanem a fájdalomról van szó.
4/9 anonim válasza:
Igen kérdező, az harmadik baba is ugyan olyan fájdalmas mint az első kettő.
5/9 anonim válasza:
Nekem konkrétan az volt a legfájdalmasabb. Igaz gyorsabb is volt.
6/9 anonim válasza:
Nekem is mint az 5-nek.A 3.volt a leggyorsabb, 2 óra, és legfájdalmasabb. A regenerálódás is tovább tartott.
7/9 anonim válasza:
Ha a szülés nem is volt fájdalmasabb,de az utána következő méhösszehúzódások sokkal rosszabbak voltak.
8/9 anonim válasza:
Egyik ismerősöm az első szülésnél még mondta is a dokinak, hogy egy menzesz-fájdalom erősebb neki mint egy fájás. A második gyereknél viszont azt mondta hogy ihajj....
9/9 anonim válasza:
Ez nem attól függ suerintem hogy hanyadik szules. Mindegyik más. Így az is lehet hogy a 3. nem annyira vág épp, hogy az a legjobban. Anyukám azt mondta neki az fajt a legjobban. Szerinte mert akkor már “öreg” volt (35 velem csak 25 noveremmel 22) a teste. Sosem tudjuk neg, hogy ezért e. De egyébként is az öcsém 1kg-val nehezebb volt mint én anno, lehet ez is számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!