Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent Imrében szült/fog...

Szent Imrében szült/fog valaki szülni fogadott orvos nélkül?

Figyelt kérdés
tapasztalatok érdekelnének. ér-e valamilyen hátrány, ha nincs saját orvsom? most itt a bánásmódra a hozzáállásra gondolok elsősorban
2010. szept. 29. 13:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De jó. :) Nem tudok semmit ezekről. Második babánál már minden automatikus lesz.
2010. szept. 29. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok, itt a honlapjuk, sajnos a "munkatársak" rovat nálam is üresnek tűnik, de azért itt sok mindent megtudhatsz.

Ha fogadsz szülésznőt, akkor az azért is előnyös, mert a vége előtt valamivel bemehetsz a szülőszobára és töviről hegyire mindent megmutat, még azt is hogy a férjed hol öltözhet majd át, hol mehet majd WC-re stb. stb. :o)

Ha elmész egy-egy csoportra, vagy a felkészítő előadásokra (nekem ezek is sokat jelentettek), vagy tornára, akkor megismerkedhetsz szülésznőkkel is, és egyéni szimpátia alapján választhatsz, nem csak így "ismeretlenül".

Én Horváthné Kondor Katával szültem, magánban szívesen megadom az elérhetőségét, ha még csak 15 hetes vagy, van esélyed, hogy bejutsz hozzá, mert az a helyzet, hogy limitált számukra, hogy mennyi "magán kismamát" vállalhatnak, és ő annyira kedvelt, hogy előrehaladottabb terhességnél általában már nincs helye.

Számomra nagyon megnyugtató volt, hogy őt bármikor felhívhattam kérdéseimmel (éjszaka is), mindig ellátott konkrét instrukciókkal, és magabiztosan segített mindkétszer.

Persze nem akarlak rábeszélni, de vele biztos nem jársz úgy, mint szegény második (vagy harmadik?)válaszoló, hogy elhúzza a csíkot...

[link]

2010. szept. 29. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!Én dokival szültem a Szent Imrében. Fanta Zsuzsánál.. Ő is nagyon jófej s aranyos.Mindig nálad lehet a baba,de nekem elvitték szülés után mert kicsi volt nagyon s nem akarták h megfázzon/fél órára inkubátorba tették,majd 1 napig infuzión volt a kicsim. 2600grammal született.

Van sztem bunkó doki is aki hazaküldött 3perces fájásokkal,de van aranyos is...

2010. szept. 29. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:

nekem dokim volt mindkétszer, és ügyeletes szülésznő- de mindkétszer jófej szülésznő volt- a Kecskeméti Vera- nagyon aranyos-kedves volt. A babát születése utáni nap reggelen megkapod, végig veled lehet, bár az én egyik manóm szintén csak 2600zal született, pici volt és gyenge- sajna 4napig infúziózták mert ingadozott a vércukra, de olyan lelkiismeretes csecsemős dokik és nővérek voltak, én a szívembe zártam őket a sok törödésért. Azért nem mindegy valljuk be, hogy hogy bánnak a gyerekkel, vagy hogy figyelnek rá oda, ha van vele egy kis gond. Ajánlom a kórházat is.

a szülés mindkétszer egy nagyon pozitív jó élmény volt számomra, amihez tutira hozzájárult az is, egyrészt, hogy könnyen szültem, másrészt meg az emberek akik körülvettek akkor.

2010. szept. 29. 22:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsóelötti vagyok. Érdekes Picurnak is a vércukra miatt kellett infuziót kapnia.:D S ő is 2600 grammal született.
2010. szept. 29. 23:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 7 hete szültem ügyeletesnél a Szent Imrében, csak pozitív tapasztalatom van. Hosszadalmas lenne, de elmesélem a tapasztalataimat, ha írsz privit!

2010. okt. 1. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!