Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik nem szeretnének gyereket...

Akik nem szeretnének gyereket szülni, miért nem?

Figyelt kérdés

2022. okt. 23. 19:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
26%
19. Neked van gyereked? Ezeket a baromságokat honnan szedted?🤣🤣
2022. okt. 25. 07:41
 22/33 anonim ***** válasza:
94%
Miért talán nem így van? Ezen rinyálnak lépten-nyomon.
2022. okt. 25. 09:18
 23/33 anonim ***** válasza:
34%
22. Jaj miért vagy ilyen rosszindulatú? A legtöbb embernek van gyereke, de te nyilván azt hallod meg, aki panaszkodik mindenen, és ebből vonsz le következtetést, mert így kényelmes, így tudsz utálkozni. Amúgy nem, nem így van. Vannak nehezebb időszakok, de ez nagy ökörség amit itt felsoroltál.
2022. okt. 25. 11:06
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

Én csináltam a felsorolást.

De akkor meg szeretném ragadni az alkalmat (teljesen őszintén ❤), hogy segítséget kérjek.

8,5 hónapos a babám és amiket felsoroltam, nekem tényleg nincsenek (egyedül a kávé, azt mindig meg tudtam inni a csöppség mellett).

Ha butaság amiket írtam, ahogy mondjátok, akkor valamit iszonyú rosszul csinálok, de szeretnék változtatni, mert utálom ezt a helyzetet!

Ti hogyan tudjátok kivitelezni, hogy ez a felsorolás hülyeség legyen?

Hol van a babátok amíg ezeket a feladatokat elvégzitek?

Alvásidőben sajnos nem tudok tevékenykedni, mert 30 percet alszik a babám ha egyedül van (- hordozás közbeni munkát fizikailag nem bírom).

23:00 előtt ő nem alszik sajnos (télen ez 22:00 lesz juppii), ha mégis leteszem, éjjel 2-3 órát fent van vagy hajnalban kel + 23:00 ig 20 percenként sírva ébred (kb egy hónapig próbáltuk).

Örökmozgó kiscsaj, amikor ébren van, megállás nélkül pörög.

Járókát igyekszek megszoktatni vele, de sokan írták h max 10-15 percet bírnak benne a sokat mozgó gyermekek.

Van ilyen kis tapadókorongos ülőke, most a konyhát sikerült puccba vágni úgy, hogy a konyhapulton adogattam neki mindenfélét, amit rágcsálhatott és dobálhatott. Ehhh és ez most nálunk hatalmas eredmény :D

Szóval hatalmas szükségem lenne a segítségetekre mert valamit nagyon rosszul csinálok ❤

2022. okt. 25. 16:00
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
24. Egyedül vállaltad a babát? Apuka mit csinál munka után? Hányszor alszik napközben? Kapásból azt mondanám nem fáradt. Járóka 8,5 hónaposan sajnos semmit nem fog érni, nem lesz el benne. Amúgy semmi rosszat nem csinálsz, vannak nehezebb eset babák, nem a te hibád. Viszont az, hogy ennyire nem csinálsz semmin a babán kívül azt jelenti, hogy baromira egyedül vagy.
2022. okt. 25. 16:18
 26/33 anonim ***** válasza:
81%

Van apuka és amikor hazajön gyakorlatilag le se ül amíg el nem alszik a gyermek.

Hazaér és indul a romeltakarítás.

Amikor ketten vagyunk, akkor is az van h egyikőnk csinál valamit, a másik pesztrál, de aki épp feladatozik, annak folyton oda kell ugrálnia (tápszert keverni, innivalót bevinni, hozd ide ezt azt légyszi).

Nyáron most próbáltunk sokat kint lenni, az is elviszi az időt.

Hétvége a nagyszülőké (utazunk)😭.

Ha 2x alszik akkor túl korán lesz az alvás és sírva ébred este 11ig.

Ha 3x alszik, akkor kijön a lépés este 11re.

Próbálkoztam, hogy mennyit aludjon, most azt próbálom h 2x 1 órát és egyszer 30 perces szundit.

Ha vele vagyok akármeddig elaludna, de ha nem akkor 30 perc után megébred. Ma is azért megpróbáltam visszaaltatni de bukó volt.

2022. okt. 25. 16:33
 27/33 anonim válasza:
93%
Csupa neveletlen, kezelhetetlen gyereket láttam magam körül. Mostanság kezdek néha normális gyerekeket látni, de már az első unokához is késő... Én komolyan azt hittem, hogy a gyerekek mind utálatosak és nevelhetetlenek, egyszerűen ez volt a minta már ovis koromtól kezdve.
2022. okt. 27. 10:23
 28/33 IlonaMolnárné válasza:
81%
51évesen-en nincs gyerekem ,lehetett volna de nem akartam,férjemnek volt egy lánya igaz az anyjával élt szünidőkben volt pár napot nekem elég volt, ma már 2 unoka van őket imádom.Idegesitettek a gyerekek számomra visszataszitó egy terhes nő és a szülés hát arról nem is beszélve .Meglehet kövezni ,nem mindenki született arra hogy gyereket neveljen.
2022. okt. 30. 07:24
 29/33 anonim válasza:
83%
32 éves férfi vagyok (testileg és lelkileg is egészséges..a feleségem szintén ennyi idős és egészséges minden téren...plusz bomba genetikája van....és mind a kettőnknek jól fizető munkahelye és vállalkozása van....8 éve élünk együtt.... mikor összejöttünk még mind a ketten akartunk volna bármikor gyermeket vállalni...és köveztük azokat akik nem akarnak....közben teltek az évek építgettük az életünket és talán az hogy kicsit idősebbek lettünk, plusz látjuk, hogy mi megy ebben a fo.....s világban....őszintén....teljesen elment a kedvünk attól, hogy egy gyereket remegve kelljen vállalnunk és ha mi nem vagyunk ez a szemét világ vár rá..... kicsit magunkat is kímélve a szívfájdalomtól és őt kímélve attól ami jönni fog....(imádjuk a gyerekeket én pl 6x os nagybácsi vagyok....és mindegyik a végtelenségig szeret és én is szeretem őket... nagyon jól kijövünk napokig itt vannak stb...a legkisebb 4 a legnagyobb 26 éves.... tehát nem ezzel van a gond...) hanem szimplán, ha logikusan gondolkodunk mindenkinek a maga döntése a saját életéhez vagy meglátásaihoz képest....vannak olyanok akiknek pedig nem döntés kérdése, hogy miért nem lesz...hanem mert nem lehet...tehát szerintem ez a kérdés egy óriás baromság még mindig tényleg, hogy itt megjelenjen hetente naponta havonta.... :) Szép napot! Ui: Én a mi közös meglátásunkat és a közös érzéseinket írtam le a párommal....amiben maradéktalanul megvan az egyetértés... és mostmár nem gondoljuk e miatt rossz embernek magunkat. :) Szép napot mindenkinek!
2022. okt. 30. 09:33
 30/33 anonim ***** válasza:
86%

Mert nem akarok. Pont.

Ez pont elég indok :), a többihez senkinek semmi köze.

2022. nov. 1. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!