Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik nem szeretnének gyereket?

Figyelt kérdés
Légyszi mondjátok el a véleményeteket. Egyrészt kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan gondolkodnak az emberek, másrészt én is olyan nő vagyok aki nem akar majd gyereket vállalni.

2021. okt. 7. 16:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ez mindenki a maga döntése, nem kell hogy bárkinek véleménye legyen erről. Arról sincs véleményem hogy ha valaki tíz gyereket akar.
2021. okt. 7. 16:38
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmit
2021. okt. 7. 16:39
 3/30 A kérdező kommentje:
Én is hasonlóan gondolom, mégis nagyon sok helyen olvasom, hogy elítélik ezeket a nőket és szerintem ez nem jó így. Ez az ő életük és döntésük.
2021. okt. 7. 16:40
 4/30 anonim ***** válasza:
85%
Ne foglalkozz ezzel. Sajnos az igaz, hogy itt a Balkán határán még divat a másik lába között turkálni, de alakul ez már itt is.
2021. okt. 7. 16:41
 5/30 anonim ***** válasza:
48%

Nekem teljesen mindegy.

Azt vettem észre, hogy azok a nők, akik nem akarnak gyereket, mással sincsenek elfoglalva, mint a világgal és hogy a világ mit gondol arról, hogy ők nem akarnak gyereket. Egyesek még győzködnek is másokat, hogy nekik se legyen, és érvelnek, amikor senki a világon meg nem kérdezte őket.

Nagyban hasonlítanak a vegánokra nekem.

2021. okt. 7. 16:42
 6/30 anonim ***** válasza:
40%
Én sem akartam (végül lett :S) és egyik barátnőm sem, valahogy nekem ez a természetesebb
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy az ő életük.
 8/30 anonim ***** válasza:
75%

Semmit. Egészen addig míg nem kezdenek el bunkózni azért mert nekem gyerekem van. Egészen elharapódzott a gyerekutálat mostanság. Nem beszélve arról hogy ebben a kategóriában osztja némlyik az észt, hogy hogyan is kéne gyereket nevelni.

Amennyiben egy kedves ismerősöm gyerekmentes, nem lesz tőle kevésbbé kedves nekem. Amennyiben olyan mint a nagynéném, aki a jelenlétünkben megkérdezte anyámat, hogy minek szült 3 kis vérszívó pénznyelőt, azt nem fogom megkedvelni.

2021. okt. 7. 16:43
 9/30 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre én imádom a gyerekeket, csak egyszerűen úgy érzem, hogy nekem ez nem menne. Ráadásul olyan céljaim vannak, amibe egy gyerek nem férne bele. Ettől eltekintve szeretek velük foglalkozni és játszani.
2021. okt. 7. 16:46
 10/30 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező. Nemsokára kapod a savat, hogy mit keresel itt a gyerek témakörben... olvasd vissza a kérdéseket, mindenhova oda böfögi valaki(k).

Nekem volt olyan barátom, aki állandóan azzal szekált, hogy...gyerek nélkül nincs élet,majd meg gondolom, fiatal vagyok még, 30 vagyok... mindegy.

Sajna meg kellett vele szakítanom minden kapcsolatot.

2021. okt. 7. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!