Akik mar nem szeretnenek tobb gyereket, es terhesek lesznek, mit csinalnak?
Mi kettő gyereket terveztünk, az első sürgősségi császárral született, a második programozott császárral és előre meg volt az orvosokkal beszélve az is hogy miután megszületett a lányunk, el szeretném köttetettni a petevezetőimet. 38 éves voltam akkor, külföldön élünk. Kb a terhesség 33. hete környékén intéztük el a papírokat hozzá a korházban, elmondták hogy végzik, mik a kockázatok stb.
Ha ezek után mégis újra teherbe esnék, akkor megtartanánk a babát.
3 gyerekem van, a nagy 21 hónapos, a kicsik 3, jelenleg elképzelhetetlennek tartom, hogy legyen meg gyerekünk.
Ha most becsúszna egy, ketsegbeesnek, megijednek, de biztos megtartanam.
Óvszer+bogyó mellett aligha hiszem, hogy terhes leszek, de ha mégis, akkor abortuszra mennék. Sem fizikailag nem birnék ki meg 1 terhesseget, sem lelkileg. Birzalmas volt a második szülésem, majdnem ánuszig vágtak. Nem akarok több terhesseget, a vegére roncs voltam mindenhogy.
Plusz 2 gyerekre vagyunk berendezkedve, kettot tudunk felnevelni, kettőnek meg tudjuk adni a kellő figyelmet, odaadast és torodest.
Anyagilag még elferne, de amugy is 32 vagyok, amint lehet, elköttetem magam és a parom is gondolkodik a vazektomian.
1 gyerekünk van, nem akarunk többet. Ha becsúszna, elvetetném.
6 éves, tehát eddig jól megy a védekezés, remélhetőleg továbbra is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!