Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik nem szeretnének gyereket?

Figyelt kérdés
Légyszi mondjátok el a véleményeteket. Egyrészt kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan gondolkodnak az emberek, másrészt én is olyan nő vagyok aki nem akar majd gyereket vállalni.

2021. okt. 7. 16:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem senkit se érdekel, van-e gyereked. Egyedül téged. Téged pedig nyilvánvalóan nagyon is érdekel, különben nem lennél itt és nem mentegetőznél, hogy végülis szereted őket, de...

A kutyák rovatba is mész mentegetőzni, miért nem vállalsz kutyát? Ugye, nem, mert az nem érdekel.

Szerintem akit ennyire érdekel egy téma, valójában saját magának hazudik, amikor azt mondja, neki nem fontos. Ezen mélázz még egy kicsit!

2021. okt. 7. 17:01
 12/30 anonim ***** válasza:
93%
Nekem vannak barátnőim, akik nem akarnak, vannak, akik hiába akartak, vannak, akinek egy, kettő, három vagy több van és hol örülnek, hol panaszkodnak hol azért mert sok, hol azért mert kevés... Van több olyan is, akinek nincs vagy már öreg és felnőttek a sajátjai, akik mondjuk külföldre is mentek, de gyerekkel foglalkozik, így végülis nagyon sok kölcsön-gyereke van, de azért élvezi, hogy a végén hazamehet. :) Mindegyikkel szeretek, tudok beszélgetni és szerintem csak kedvelnek ők is engem. Rólad azt gondolnám, hogy most ilyen élethelyzetben vagy, ez a te döntésed, aztán vagy változik majd ez és/vagy a véleményed vagy se, ebből is mindegyikre tapasztaltam már példát ismerősi körből.
2021. okt. 7. 17:05
 13/30 anonim ***** válasza:
67%

Az 5-ös kommentelő hazudik, egyetlen gyerekmentes sem szokott győzködni senkit arról, hogy ne szüljön. Az ellentéte bezzeg folytonos.

Én is gyerekmentes nő vagyok, és mint ahogy az életem többi aspektusához, így ehhez sincs senkinek semmi köze. Szerencsés vagyok, mert a férjemmel maximálisan egyetértünk ebben. Mindenki foglalkozzon a saját életével, ha valaki emiatt nem fog kedvelni, na bumm, biztos telesírom a zsepimet.

2021. okt. 7. 17:11
 14/30 anonim ***** válasza:
49%
Attól, hogy te nem találkoztál még ilyennel, nem hazudok. Ki kérem magamnak!
2021. okt. 7. 17:13
 15/30 anonim ***** válasza:
36%

"Szerintem senkit se érdekel, van-e gyereked. Egyedül téged. Téged pedig nyilvánvalóan nagyon is érdekel, különben nem lennél itt és nem mentegetőznél, hogy végülis szereted őket, de...

A kutyák rovatba is mész mentegetőzni, miért nem vállalsz kutyát? Ugye, nem, mert az nem érdekel.

Szerintem akit ennyire érdekel egy téma, valójában saját magának hazudik, amikor azt mondja, neki nem fontos. Ezen mélázz még egy kicsit!"

Tipikus ostoba, sötét őstulok vélemény.

Nem igaz, hogy nem tudjátok felérni ésszel (bár oké, elismerem, hogy agy nélkül valóban nem egyszerű) hogy egy fiatal lány számára még nehézséget okoz az, hogy tudja, egy teljesen ártatlan döntés miatt indokolatlan gyűlölet zuhan majd a nyakába, és ezzel nehéz együtt élnie.

Engem kimondottan szórakoztat, ha az átlag proli számára ellenszenves vagyok, de nem mindenki ilyen.

2021. okt. 7. 17:15
 16/30 anonim ***** válasza:
41%

5-ös, de igen, hazudsz.

Helyzetemből adódóan rengeteg childfreet ismerek személyesen, vagy legalábbis online. Ha te pont megtaláltad azt az egyet, akit én nem ismerek, és győzködni szokott, akkor ahhoz gratulálok. Ügyes vagy, jár a keksz!

2021. okt. 7. 17:16
 17/30 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk ide tény, hogy elég sok gyerekmentes jár vitatkozni arról, hogy miért vitatkozik vele "mindenki". De szerintem ez a való életben nem ennyire gyakori. Vagy csak persze az enyémben nem az? :)
2021. okt. 7. 18:10
 18/30 anonim ***** válasza:
79%
Azért elég sok pasi nem akar gyereket, úgyhogy ez nem igaz.
2021. okt. 7. 18:14
 19/30 anonim ***** válasza:
18%
Persze. De van, aki nem impotens ám.
2021. okt. 7. 18:15
 20/30 A kérdező kommentje:

A childfree csak azt jelenti, hogy gyereke nincs. Férje attól még lehet valakinek. Lehet hogy csak így döntöttek, hogy ők nem akarnak gyereket vállalni, hanem mondjuk utazgatnak. De az is lehet, hogy olyan munkájuk van amibe egy gyerek felnevelése nem férne bele.

Nem azt mondom, hogy a gyerekmentes élet feltétlenül jó, de ez is egy életforma. Ettől még lehet, hogy valaki jó anya lenne, csak egyszerűen nem szeretne az lenni.

Az én esetem nagyon egyszerű. Rettegek a szüléstől, és maximum az örökbefogadás játszik nálam. Valamint légiutaskísérő szeretnék majd lenni és minnél többet látni a világból, ehhez nem passzol egy gyerek.

2021. okt. 7. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!