Mit gondoltok azokról a nőkről, akik nem szeretnének gyereket?
Rettegek a szüléstől, és maximum az örökbefogadás játszik nálam
Hát, erről van szó. Szeretnél te gyereket, te magad mondod.
Nem gondolok különösebben semmit, illetve annyit, hogy mindenkinek megvan a maga sztorija. Ha olyan a viszonyunk elmondja, ha nem olyan, én nem firtatom. Azt nem szeretem, ha valaki szidja/provokálja a gyerekeseket. Van ilyen ismerősöm is, aki meg szokott osztani ilyen gyerekvállalás-ellenes cikkeket,
mémeket. Ezek ugye részben környezetvédelmi jellegűek, túlnépesedés stb, ami oke is lenne, de az ő életmódja nem
igazán környezetbarát,
akkor meg miért az én gyerekeim létezése a baj. Amúgy normális
párkapcsolata sincs évek óta, valószínűleg azért is ilyen megkeseredett.
Semmit. Mi közöm van nekem ahhoz, hogy valaki akar-e gyereket vagy sem?
Én mindkét oldalról hülyeségnek tartom egymás b*szogatását. Mert bizony a gyermekmentesek is tudnak dobálózni, hogy fújj, a gyerekek milyen idegesítőek meg amúgy is túlnépesedés van és minek kell még több embert világra hozni, meg ilyen fiatalon/öregen vagy ilyen anyagi/párkapcsolati helyzetben stb. minek neked gyerek.
Persze tudom, hogy vannak anyukák, akik meg a gyermekmenteseket szólják le.
Meg kellene tanulnunk, hogy nem vagyunk egyformák, vannak különböző életcélok, jövőképek, gondolkodásmódok, prioritások, és ez teljesen rendben van.
Húúú! Érdekes hozzászólások születtek itt :D
Engem igazából hidegen hagy hogy ki akar gyereket és ki nem, kinek születik és kinek nem. Nyilván, azt a részét nem látom, hogy a gyerekeseket piszkálnák-e emiatt, de a gyermekteleneket szerintem sokkal több atrocitás éri, mint a gyerekeseket. Elég csak drága királyunkra gondolni, aki rendszeresen turkál a nők méhében, pedig egy ilyen dologba nem kéne a politikának beleszólnia.
Valaki azt is írta, hogy a férfiak úgysem akarnak gyereket. Nos, teljesen ebben sem értek egyet. Engem többször ítélnek el a férfiak mint a nők, amikor közlöm velük hogy nem szeretnék gyereket. Sok nő -köztük akiknek gyerekük van- mondja, ha ő olyan idős lenne mint én, ő sem vállalná be újra a gyereket, nem szülne. (Még egyszer: ez saját tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!