Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a nőkről, akik nem szeretnének gyereket?

Figyelt kérdés
Légyszi mondjátok el a véleményeteket. Egyrészt kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan gondolkodnak az emberek, másrészt én is olyan nő vagyok aki nem akar majd gyereket vállalni.

2021. okt. 7. 16:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező, majd ha biztos leszel a döntésedben és a lelked mélyénsem agyalsz azon, hogy biztosan gyermektelen akarsz-e maradni, nem itt fogsz megerősítésért kuncsorogni vadidegen embereknek, és teszel rá, mit mondanak mások.
2021. okt. 7. 18:52
 22/30 anonim ***** válasza:
30%

Rettegek a szüléstől, és maximum az örökbefogadás játszik nálam

Hát, erről van szó. Szeretnél te gyereket, te magad mondod.

2021. okt. 7. 18:54
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolok semmit ez alapján. Van több olyan ismerősöm és barátnőm is, akik nem akarnak gyereket. Van, akit kedvelek közülük, és van, akit nem, nem ezen múlik.
2021. okt. 7. 19:11
 24/30 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a childfree az, aki elvből nem akar gyereket. Tipikus, aki környezetvédelmi okokat hoz fel vagy ha egyszerűen idegesíti minden gyerek. (El lehet ezeket is fogadni, ha nem támadólag mondja.) Az szerintem más, ha te szeretnél, csak félsz vagy jobb híján elfogadod, hogy nem fér bele az életedbe.
2021. okt. 7. 19:42
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
Semmit. Max hogy nem akar gyereket :D Nem fogom sosem megérteni miért rugóznak ezen emberek. (Itt most nem rád gondolok kérdező). Mit bánom én hogy ki szül, ki nem szül?😃
2021. okt. 7. 19:49
 26/30 anonim ***** válasza:
74%

Nem gondolok különösebben semmit, illetve annyit, hogy mindenkinek megvan a maga sztorija. Ha olyan a viszonyunk elmondja, ha nem olyan, én nem firtatom. Azt nem szeretem, ha valaki szidja/provokálja a gyerekeseket. Van ilyen ismerősöm is, aki meg szokott osztani ilyen gyerekvállalás-ellenes cikkeket,

mémeket. Ezek ugye részben környezetvédelmi jellegűek, túlnépesedés stb, ami oke is lenne, de az ő életmódja nem

igazán környezetbarát,

akkor meg miért az én gyerekeim létezése a baj. Amúgy normális

párkapcsolata sincs évek óta, valószínűleg azért is ilyen megkeseredett.

2021. okt. 7. 20:28
 27/30 anonim ***** válasza:
11%
Amilyen ocsmány módon szoktak itt megnyilvánulni a gyerekekről, szerintem mindenki jobban jár, ha tartják magukat az elhatározásukhoz és véletlenül se esnek teherbe. Hajrá, drukkolok mindnek!
2021. okt. 7. 21:21
 28/30 anonim ***** válasza:
52%
Tiszteletet, együttérzést. Valójában én sem igazán szeretnék biológiai gyereket, de a férjem nagyon szeretné, így nem szúrok ki vele… Viszont 1 gyerek után el fogom magam köttetni. Szerintem pár ősanyán kívül senkit sem zavar az, hogy te szeretnél-e gyereket vagy sem. Persze csak ha te is tisztelettel beszélsz másokról.
2021. okt. 7. 22:59
 29/30 anonim ***** válasza:
91%

Semmit. Mi közöm van nekem ahhoz, hogy valaki akar-e gyereket vagy sem?

Én mindkét oldalról hülyeségnek tartom egymás b*szogatását. Mert bizony a gyermekmentesek is tudnak dobálózni, hogy fújj, a gyerekek milyen idegesítőek meg amúgy is túlnépesedés van és minek kell még több embert világra hozni, meg ilyen fiatalon/öregen vagy ilyen anyagi/párkapcsolati helyzetben stb. minek neked gyerek.

Persze tudom, hogy vannak anyukák, akik meg a gyermekmenteseket szólják le.

Meg kellene tanulnunk, hogy nem vagyunk egyformák, vannak különböző életcélok, jövőképek, gondolkodásmódok, prioritások, és ez teljesen rendben van.

2021. okt. 8. 14:20
 30/30 anonim ***** válasza:
54%

Húúú! Érdekes hozzászólások születtek itt :D

Engem igazából hidegen hagy hogy ki akar gyereket és ki nem, kinek születik és kinek nem. Nyilván, azt a részét nem látom, hogy a gyerekeseket piszkálnák-e emiatt, de a gyermekteleneket szerintem sokkal több atrocitás éri, mint a gyerekeseket. Elég csak drága királyunkra gondolni, aki rendszeresen turkál a nők méhében, pedig egy ilyen dologba nem kéne a politikának beleszólnia.

Valaki azt is írta, hogy a férfiak úgysem akarnak gyereket. Nos, teljesen ebben sem értek egyet. Engem többször ítélnek el a férfiak mint a nők, amikor közlöm velük hogy nem szeretnék gyereket. Sok nő -köztük akiknek gyerekük van- mondja, ha ő olyan idős lenne mint én, ő sem vállalná be újra a gyereket, nem szülne. (Még egyszer: ez saját tapasztalat)

2021. okt. 9. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!