Akik nem szeretnének gyereket szülni, miért nem?
Mert komoly mentális beteg vagyok, és az egész családfám is olyan, mindkét oldalról. Ezzel generációs mocskot török meg. Plusz ha a szüleim meghalnak, akkor szerintem én nem akarok majd élni. Nem vagyok anya típus, világéletemben idegesítettek a gyerekek, nem tudtam velük mit kezdeni, maximum illemből rámondani hogy "jaaaj de cukiii", azt közben nem is érzek semmit. Esetemben ez így van az állatokkal is, de tőlük még undorodok meg félek is. Nem akarok én rosszat senkinek, csak egyszerűen nem nekem találták ki ezeket a dolgokat.
Mellettem valószínűleg sérült lenne az a gyerek is, ha valamilyen csoda folytán egészségesen születne, akkor is, mert egy roppant toxikus ember vagyok.
Nem férne bele az életvitelembe se. Az egész életembe nem passzolna.
Éppen ezért sokkal jobb lesz neki, ha nem születik meg. Ahogy nekem se kellett volna annak idején.
26/n
Szilvi
Aki akar, az miért akar?
Megbtudos,fogalmazni? Mert én nem igazán…azt tudom megfogalmazni, hogy miért merem bevállalni, de azt nem, hogy mi is a késztetés..
Mert imádom az énidőt, imádok kettesben lenni a párommal. Végre eljutottunk oda, hogy tudunk utazgatni. Azt gyerekkel is lehet, de én nem akarok közben egy gyereket pesztrálni. Nem akarok az otthonomban szinte állandóan felügyelni, figyelni valakit évekig. Nem érdekelnek a gyerekek, nem érdekelnek a velük járó dolgok és nincs türelmem hozzájuk. A nyugalmat és a szórakozást szeretem. Anyámék szerint persze nem vagyok felnőve, azért van ez így. Vicces, hogy mások milyen véleményeket formálnak, de már megtanultam ezzel élni.
27/nő
Régebben még szerettem volna, vagyis olyan természetesnek vettem, hogy biztos lesz gyerekem.
Aztán ahogy egyre több közeli barátnőm szült, úgy rájöttem, hogy én erre az életre egyáltalán nem vágyom. Egyébként sosem értettem a gyerekekhez, én voltam az, aki elől menekültek és nem tudtam velük játszani. Egészségügyi problémáim is vannak, lelki és testi is, nem tenne jót se a terhesség, se a szülés.
De ahogy írták, akinek mondjuk lovai vannak az is van, akinek fantasztikus azzal együtt is, hogy drága, hajnalban kell kelni ganézni, más meg nem vágyik erre az életre.
Mert óriási lemondás.
És nem csak a bulikázásról, csavargásról, haverozásról kell lemondani.
Búcsút kell mondani hosszú időre a következők közül elég sokról:
- rendszeres hajmosás
- tiszta ruhák
- festett körmök
- mindig felmosott padló
- rendezett szekrények
- lemosott ablakok
- tiszta tükrök
- reggeli tovább alvás
- bármikor lepihenés
- tiszta ágynemű
- tiszta fürdőkabin
- tiszta cipők
- nyugodt beszélgetések
- 30%-nál magasabb energia szint
- evés amikor éhes vagy
- ivás amikor szomjas vagy
- sokaknak a meleg kávé
- 8 óra alvás
- együtt alvás a házastárssal
- bármilyen hobbi
- rendszeres lábápolás
- szőrtelenítés
- sok szex
- főzés
- rend
- arcápolás
-sminkelés
- 5 percnél összetettebb frizura
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Ezekről vagy mind vagy a többségéről le kell mondani akár évekre.
Ha valakinek eszem-alszom gyereke van, vagy beülteti a tv elé, akkor elképzelhető h kb mindet teljesíti, de az a ritkább.
És minél több a gyerek ezek a lemondások úgy többszöröződnek vagy meghosszabbodnak.
- hűtőtakarítás
- tea ivás
- napi 5 étkezés
- porszívózás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!