Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van, akinek pozitív élmény...

Van, akinek pozitív élmény volt a császármetszés?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy milyen rossz. De élőben meg pont az ellenkezőjét hallom, mindenki azt mondja, kellemetlen de túlélhető. Namármost nekem a természetes szülés maga volt a pokol, ennél tuti jobb a császár.
2022. okt. 19. 22:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%
Oh igen a sztárok meg pont azzal fogják eladni magunkat h jajj de fájt meg ilyen olyan bajom lett utána. Nyilván.
2022. okt. 20. 14:08
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Az esely a statisztikat nezve nagyobb arra, hogy te azok koze fogsz tartozni, akinek fajni fog, de nyilvan megvan arra is, hogy kevesbe. Ha volt korabbi muteted, akkor a sebgyogyulas es fajdalom tekinteteben lehet iranyado.
2022. okt. 20. 15:10
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor miért küldik haza pár nap után a császáros anyukákat? "

Azért, mert nincs hely és nincs személyzet ellátni őket.

Én a debreceni Klinikán szültem két éve, volt, akinek még vajúdni is a folyosón kellett, míg ágyra várt, és volt, akit nem tudtak levnni a gyerekosztályra helyhiány miatt.

2 nap után ment haza mindenki, akár császáros, akár sima szülése volt.

2022. okt. 20. 15:13
 24/25 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Elmesélem énis a tapasztalatom.

Egész terhességem.alatt hüvelyi szülésre készültem,majd mikor a kórházba volt utolsó héten cukrosan,inzinosan,heterozigóta elváltozással,a doki közölte hogy szerdán császár...

Nagyon megijedtem,összedőlt a világ sírtam féltem..

Most a második babámat várom és nem.akarok hüvelyi szülést..

Ahogy irta az egyik kommentelő a mozgás a lényeg.Császár után 6 órával felállítanak na az nem jó fáj a lábaid még remegnek fáj lógnak a csövek belőled..De hidd el mire hazaérsz a 3 nap eltelte után minden fájdalmad napról napra gyengül..ottthon minden másabb.A babádat ugyis ellátod szeretgeted és már nem is fáj semmid. :)

Aki elhagyja magát és nem "tud" felkelni annak nagyon nehéz.De ilyen njncs csak ha nem akarod.

2022. okt. 20. 15:20
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősségi császárom volt, de nekem sem volt vészes, sem a műtét, sem a felépülés. Ha lesz még egy gyerekünk én örülnék ha megint császár lenne.
2022. okt. 20. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!