Van, akinek pozitív élmény volt a császármetszés?
"De akkor miért küldik haza pár nap után a császáros anyukákat? "
Azért, mert nincs hely és nincs személyzet ellátni őket.
Én a debreceni Klinikán szültem két éve, volt, akinek még vajúdni is a folyosón kellett, míg ágyra várt, és volt, akit nem tudtak levnni a gyerekosztályra helyhiány miatt.
2 nap után ment haza mindenki, akár császáros, akár sima szülése volt.
Szia!
Elmesélem énis a tapasztalatom.
Egész terhességem.alatt hüvelyi szülésre készültem,majd mikor a kórházba volt utolsó héten cukrosan,inzinosan,heterozigóta elváltozással,a doki közölte hogy szerdán császár...
Nagyon megijedtem,összedőlt a világ sírtam féltem..
Most a második babámat várom és nem.akarok hüvelyi szülést..
Ahogy irta az egyik kommentelő a mozgás a lényeg.Császár után 6 órával felállítanak na az nem jó fáj a lábaid még remegnek fáj lógnak a csövek belőled..De hidd el mire hazaérsz a 3 nap eltelte után minden fájdalmad napról napra gyengül..ottthon minden másabb.A babádat ugyis ellátod szeretgeted és már nem is fáj semmid. :)
Aki elhagyja magát és nem "tud" felkelni annak nagyon nehéz.De ilyen njncs csak ha nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!