Magándoki vvagy szülésznő? Melyiket fogadjam? Vagy mindkettő "kell"?
Köszi a válaszokat.
Sajnos én nem tudom mind a kettőt megfizetni, ezért választanék a kettő közül, de akkor a szülésznő lesz.
Szia!
Ha probléma mentes a terhességed, vagy esetleg SZTK alapon tudsz jó dokit, akkor mindenképp a szülésznőt fogadd!! Jobban megérdemli azt a 20 30 ezer forintot mint a doki!!
Szia!
Én is hasonló cipőben járok, mint te és a szülésznő mellett döntöttem :-)
Magándokihoz járok a vizsgálatok miatt, ezért nem tudom, h őt fogadjam meg, vagy inkább egy szülésznőt.
A legjobb tényleg az lenne, ha mind a kettőt megbízhatnám, csak sajnos nem fér bele kettő a keretbe.
Szia!
Én a helyedben utánakérdeznék, milyenek a dokik az adott kórházban, ha jók - szakmailag - akkor nyugodtan fogadj szülésznőt, mert szerintem egyrészt úgyis tényleg ő van ott végig veled, másrészt mivel megfogadtad, biztos mindent megtesz az érdekedben, hogy ne legyen gond. Azt értem ezalatt, hogy próbál majd a dokival kapcsolatban is segíteni neked, ha mégis gebasz lenne. Én végül is így döntöttem, fogadtam szülésznőt és bízom benne, hogy minden rendben lesz az aktuális dokival is, mert ahol mi lakunk ott elég jó híre van a szülészetnek. Persze kifoghat az ember egy emberileg bunkó dokit is, ez mindig benne van a pakliban, de nem érdekel, ha szakmailag ott van és teszi, amit kell. Különben azért is szoktak normálisak lenni az ügyeletes dokik, hátha cseppen le mégis nekik valami. De te érzed, mennyire bízol meg a dokidban, megér-e annyit, hogy pont ő legyen melletted arra az időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!